Следва

Армани облича Джордж Клуни за сватбата му с Амал Аламудин

Гери Турийска се омъжи за Ясен Козев

Гери Турийска се омъжи за Ясен Козев

People of art преди 9 години

Вчера на интимна плажна церемония сладката Гери Турийска каза "Да!" на своята половинка Ясен Козев. Председателят на „Музикаутор” заведе любимата си до олтара навръх рождения й ден, а церемонията се състоя пред група близки на плажа в Лозенец.

„На всички приятели, които питат защо не сме им казали, искам да уточня, че дори и аз не знаех, че сватбата ми ще се падне на рождения ми ден. Ясен беше подготвил всичко и наистина превърна празника в незабравим! Благодаря на кумата си за всички малки и големи конспирации, които беше съчинила за нас. И изобщо... нищо по-романтично не ми се е случвало никога!”, написа водещата в „БГ радио” във Фейсбук.






Гери Турийска и Ясен Козев изтанцуваха боси първия си танц като съпруг и съпруга

Двойката е сгодена от половин година и се очаква съвсем скоро на бял свят да се появи и първото им дете. Козев има още двама сина от връзката си с певицата Йоана Захариева, с които Гери се разбира прекрасно. 

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра