Следва

Какво ново: Брук Шийлдс е новото лице на MAC

Добре е да се пробва: Разхлаждащият вълшебник NIVEA SUN Protect & Refresh

Предстоят ни най-горещите летни седмици и най-дългите слънчеви дни...

Body преди 9 години

Предстоят ни най-горещите летни седмици и най-дългите слънчеви дни. Най-накрая заминаваме на място с излаз на море и е крайно необходимо най-накрая да решим с какво ще защитим кожата си по време на ваканцията. Трима от редакторите ни изпробваха NIVEA SUN Protect & Refresh и ето какво ни споделят за действието и въздействието на слънцезащитния продукт. 

ПОЛА


За голяма и всеобща изненада, всъщност е лято! И въпреки преобладаващата облачност и напоителните ураганни изблици на времето, бяхме свидетели и на кратки усмивки от негова страна, придружени от доста настоятелни слънчеви лъчи. А тези моменти първо споделих с новия слънцезащитен спрей Nivea Sun Protect&Refresh, който се оказа истински вълшебник и безкомпромисно опази млечно бялата ми кожа от зачервяването, което обикновено получава през този иначе любим сезон.

И оттогава се почна едно обикаляне, разхлаждащият летен другар ме придружи чак до връх Мальовица, а после и до самия морски бряг, без да допусне нито едно парещо изгаряне да докосне тялото ми. Освен това е и супер дискретен и нежен, веднъж завинаги забравих за мазните и лепкави следи на събратята му, остана ми само приятния, лек аромат на "морско", досещате се какво имам в предвид... 

ВИКТОРИЯ

Тази година получих вдъхновение да се превърна от верен приятел на слънчевата защита в нейн деен посланик. Край морския бряг и високо в Балкана, раздавам щедро своя удобен и универсален фактор 20 на Nivea Sun, споделям го с нови и стари приятели. Няма нищо по-оживително от слънчевите лъчи, но с атмосферните промени от парниковите газове, застраховката за кожата е моят туристически авоар номер едно. А когато той е с естествен и освежаващ аромат и лек върху кожата, няма нищо по-естествено и приятно.

ПЛАМЕНА


Подходих към моя нов син приятел с леко недоверие. И предпазва, и освежава, и охлажда, и те кара да се чувстваш добре... Въпрос на пръсване беше да опровергая съмненията си, защото още от първия път, в който му позволих да докосне кожата ми си станахме близки. Незабавната защита с иновативен охлаждащ ефект, дължащ се на добавения ментол, веднага ме спечели, а чувствата дойдоха, когато осъзнах, че NIVEA SUN Protect & Refresh е притежател на нежна консистенция, различна от тази на тежките и лепкави слънцезащитни продукти, които до сега съм ползвала. С днешна дата може да се каже, че любовта ни един към друг е неудържима, но той просто не е като другите. И бепе нужно само лято, за да ми го докаже...Той не е като другите 





 

More from View Sofia

More Body