Следва

Summer Sale in Fashion Days

Searching Ebay - 25 красоти вдъхновени от Мерилин Монро

С дрезгавият си глас и фигура пясъчен часовник Мерилин става международна суперзвезда, въпреки перманентната несигурност в актьорските си умения...

Shopping преди 9 години

С дрезгавият си глас и фигура пясъчен часовник Мерилин става международна суперзвезда, въпреки перманентната несигурност в актьорските си умения. Тя не е най-добрата актриса, и със сигурност не е единствената красавица на Холивуд. Страда от пристъпи на сценична треска, която понякога я довежда до психическо разтройство и често става причина за пословичната й умора и закъснения по време на снимки. През 1955 е обявена за секссимвол на годината в САЩ, а да бъдеш секс символ е тежък товар за носене, особено когато човек е уморен, наранен и объркан. Цял живот се опитва да изличи травмите на трудното си детство – на двуседмична възраст тя попада в приемно семейство, при което живее шест години и никога не е виждала баща си.

Известна с трите си брака, и романтичните си връзки с Марлон Брандо, Франк Синатра, Ив Монтан, Мерилин не притежава собствена къща до последната година от живота си, и има изненадващо малко вещи. Една от ценностите й е снимка с автограф от Алберт Айнщайн, на която пише „На Мерилин, с уважение и любов и благодарност”.

Мерилин Монро е секс символ за поколения и се превръща в своеобразен архетип за красота. Със сигурност неподражаема, Мерилин е вдъхновяващ пример за женствен стил и сексапил. Имитирана от много звезди сред които най-видимо Мадона, Гуен Стефани, и Лейди Гага, образът на Мерилин вдъхновява множество първи корици на модни списания – Кейт Унслет за Harper’s Bazaar UK, Мишел Уилямс за американският Vogue и дори Риана за Vogue UK.

Мерилин предпочита рокли с гол гръб или без презрамки, защото вярва, че тялото трябва да се показва. Комбинира сrop tops и панталони капри с висока талия, обича принт на точки, уютни пуловери и поли молив, обувки на висок ток с малък отвор на пръстите, или пък летни на платформа.

Вдъхновени от иконата Мерилин са и днешните ни ebay находки.

More Shopping