Следва

Втората седмица на "София диша" е посветена на литературата

Джони Деп отново се връща към музиката

Актьорът замества Елвис Костело, който трябвало да свири на китара по време на...

Music преди 9 години

Джони Деп отново запали страстта си към музиката. И не само, за да изсвири няколко акорда на китарата си по време на приятна раздумка с приятели, а и да запише песен за албум, включващ неиздавани досега текстове на великия Боб Дилън.

Актьорът, който все по-често се изявява и като музикант, ще участва в изпълнението на песента Kansas City и истината е, че замества Елвис Костело, който трябвало да свири на китара по време на записа, но не успял да дойде навреме.

В албума са включени и изпълнения на Маркъс Мъмфорд от групата „Мъмфорд и синове”, Джим Джеймс от My Morning Jacket и Тейлър Голсмит от Dawes.

Музикантите участват в записа на над 20 недовършени песни на Дилън. Албумът се казва „Изгубени по реката: Новите записи от мазето” и трябва да излезе на пазара тази есен заедно с документален филм на режисьора Сам Джоунс. Текстовете на песните са написани от Боб Дилън през 1967 г. по време на сесията „Записи от мазето”.


Джони Деп наскоро се включи и във видеоклип към нова песен на Пол Маккартни, която беше посветена на ранните години на "Бийтълс". Певецът лично поканил актьора да свири във видеото. Джони беше и изненадващ гост на концерт на "Аеросмит" в САЩ, където отново показа уменията си като китарист.
 

More Music