Следва

Иновативна вендинг машина ни помага да си изберем настроение

Дизайн за вдъхновение: Кът за четене

Само, защото жилището ни е малко, не знaчи, че не е възможно да обособим един уютен кът за себе си, където можем да се сгушим и да прочетем една хубава книга например...

 

All About Life преди 9 години

Само, защото жилището ни е малко, не значи, че не е възможно да обособим един уютен кът за себе си, където да се сгушим в някоя слънчева съботна сутрин и да прочетем една хубава книга например.

Дали ще използваме пространството под стълбите, това до някой прозорец или ще бъде вградено в стената, няма никакво значение, има изобилие от варианти, които лесно могат да се превърнат в "Нашето място". Така че, нека се отпуснем и да се насладим на уникалните примери. А следващия път, кой знае, може да четем за други вдъхновяващи дизайни, излегнати удобно в едно такова плюшено хамаче като това:



Проектирана от Platform 5 Architects тази стъклена кутия, врязана в структурата, създава мечтаното изпълнено със светлина кътче, на което с удоволствие бихме подремнали за малко.



А ето как можем да се възползваме от всяко ъгълче, дори и в малката ни спалня.



Нека бъде светлина! Вероятно това е била идеята на архитекта David Hotson, когато е проектирал този уютен кът. Но нека си признаем, кой не би искал да живее в такава мансарда и да има такава спалня с тази прекрасна зелена ниша, обляна от слънчева светлина? Всичко говори за релакс и спокойствие.



А тук говорим за стил. Този таван в Ню Йорк, проектиран от Martin Raffone LLC Interior Design, има дълъг и тесен профил, но няколко дизайн трика, го правят да изглежда повече от уникален. 



Eто и още няколко вдъхновяващи идеи:





More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 6 дни

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 5 дни

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.

Астро: 4-те зодии, предразположени към психични разстройства

All About Life преди 5 дни

Коя зодия според вас е най-склонна към депресия? Кой е по-вероятно да има хистрионно разстройство на личността? Става дума за четирима представители на зодиакалния кръг, чиято психика е много лабилна.