Следва

Петъчен БЛИЦ: Митко Дамов

Иновативна вендинг машина ни помага да си изберем настроение

В три поредни уикенда AVON предизвикват сетивата с летни аромати и забавления...

All About Life преди 9 години

Козметичният гигант AVON отново е на върха на вълната. След лансирането на обновената серия душ-гелове Senses компанията изненадва и с иновативна вендинг машина, разпознаваща настроението ни. От 8 август в три поредни уикенда три от моловете в София ще се превърнат в сцена на емоциите. За всички, престрашили се да се включат в свежата активация, AVON подготвя и специални подаръци – душ-гел от серията Senses, избрани в зависимост от настроението им.

Независимо дали имаме нужда от релакс, или сме изпълнени с енергия, инсталацията отгатва настроението в зависимост от действията ни. Прегръдка, песен, дори кратка почивка върху мекия пуф наблизо са достатъчни за вендинг машината да предложи най-подходящия за усещанията ни аромат от серията душ-гелове Senses. Инсталацията е уникална по рода си, имайки способността не само да подобри настроението ни, но и изцяло да го промени.

AVON ще предложи невероятно забавление за всички посетители. Благодарение на вградените в машината камери, всеки акт ще бъде записан и качен на специален канал в YouTube, от където преживяването може да се хареса, сподели или коментира.

Обновената линия Senses е първата серия, която се грижи както за тялото, така и за душата, за да ни осигури пълна хармония. Всеки продукт носи енергия и уникално усещане. Независимо дали искаме да се заредим положително за деня със сутрешния душ, или имаме нужда от релакс след работа или преди парти, AVON Senses предлага аромат за всяко настроение.

Заповядайте в:

Bulgaria Mall на 8.08 от 17:00 ч.; 9.08 и 10.08 от 15:00 ч,
Serdica Center на 15.08, 16.08 и 17.08 от 16:00 ч.
The Mall на 22.08 и 23.08 от 16:00 ч.; 24.08 от 15:00 ч.

More All About Life

Tanqueray с нов продукт в България

All About Life преди 3 дни

Световноизвестната марка джин Tanqueray пуска нов продукт на българския пазар. Продуктът е изненада за мнозина, тъй като е безалкохолната алтернатива на Tanqueray London Dry и е създаден за безалкохолни коктейли със същия, неустоим вкус. Идеята на бранда е, че всеки може да се наслади на Tanqueray 0.0 без да прави компромис с вкуса.

Може ли чешмяната вода да съсипе кожата и косата ни

All About Life преди 6 дни

В обществото битува схващането, че някои видове чешмяна вода могат да повлияят негативно на кожата и косата ни, но преди да навлезем в дълбочината на въпроса, нека първо се попитаме къде се корени проблемът.