Следва

Кой как избра да се рекламира: Графичната приказка на Sass&Bide

Петте неща, които харесахме в модата през изминалата седмица

Пускаме отново и отново, наслаждаваме се на игривите намигвания на Кейт и благодарим на дуото Мерт и Маркъс, които стоят и зад супер стилните кадри към кампанията, за свежата визия и умелия монтаж...

All fashion преди 9 години

Имагинарния сън на Кейт Мос за Stella McCartney

Дни след дебюта на новата кампания на Stella McCartney с вече легендарното 7-мо участие на Кейт Мос се завърта и кратко, но въздействащо до последната секунда видео, което ни потапя в магичния „Stella” сън на щурата британка.
Коктейл от природни стихии, космосмически видения, емоционални представители на фауната и дъжд от емблематични аксесоари от есенно-зимната колекция на бранда сформира паралелна реалност, толкова вълнуваща и наелектризираща, че успя да събуди всяка заспала жилка в понеделнишката ни утрин.

Пускаме отново и отново, наслаждаваме се на игривите намигвания на Кейт и благодарим на дуото Мерт и Маркъс, които стоят и зад супер стилните кадри към кампанията, за свежата визия и умелия монтаж.




Графичната приказка на Sass&Bide


На модната повърхност изплува и есенно-зимната кампания на 
Sass&Bide и, откъдето и да я погледнем, е доста омагьосваща с оптическите си закачки. 

Графичната основа ни дава приятна и много нужна доза детайлност и въображаема сюжетна линия, която всеки сам доразвива, а същевременно служи като перфектен фон за одеждите на австралийския бранд, които се превръщат в естествено продължение на интериора. За последното допринася и мултиплицирането на фигурите, което въздейства леко скулптуриращо и им придава статут на статуи, но все пак не ги лишава изцяло от усещането за движение, издайнически подсказано от танца на немирните кичури коса тук-там.

В образа на тъмнокосата изкусителка влиза американския модел Жаклин Жаблонски, а зад камерата стои фотографът Тери Гейтс, който за втора поредна година сглобява 360-градусовата визия на Sass&Bide, a тя заживява собствен интерактивен живот в сайта на лейбъла.


 
Виж още снимки тук >>>

Чаровните gif-чета на Anya Hindmarch 

Кокетните творения на британската дизайнерка Аня Хиндмарч за сезон есен-зима 2014/2015 оживяват по неустоимо закачлив начин в ексклузивната колаборация на бранда с FashGif, онлайн сензацията, зад която стои австралийката Грета Ларкинс, бързо набрала популярност, благодарение на щурия си и доста коми чен подход към модното позициониране. 

Колекцията от аксесоари, вдъхновени от супермаркет културата, залага на култови герои от логота на зърнени храни, прахове за пране и какво ли още не с шарена обвивка, на които, учудващо или не, доста им отива новия фешън облик. Шегаджийските gif-чета определено им помагат да се чувстват в свои води, а на нас ни напомнят колко забавно нещо всъщност е модата. Облизващият се тигър спечели всеобщите ни симпатии с голяма преднина, но благодарим на целия пъстър отбор за игривия старт на седмицата, който ни спретнаха.







Септемврийската корица на Vogue Paris

Изкусителна и лятна, откъдето и да я погледнем, точно такава е септемврийската корица на френския Vogue, а какво по-хубаво от това да задържим колкото се може по-дълго свежото си, слънчево настроение, дори и на прага на есента.
 
За целта е нужен само един поглед към омагьосващата осанка на неземната Наталия Водянова, демонстрираща сексапил ( в границите на естетското и красивото, разбира се) в одежда от пилотната колекция на Никола Геские за Louis Vuitton, а зад изящността на кадъра стои дуото Мерт и Маркъс, които вече започват да пускат корени в графата ни „ДА”. 
 
Главната редакторка на изданието, Емануел Алт, й връчва титлата „новата парижанка” и продължава със суперлативите към рускинята във въвеждащото писмо на броя. „Изглежда толкова уверена в себе си, а прави толкова малко усилия. Никак не е честно, че това, което другите упорито се борят да постигнат, тя притежава по рождение.”, коментира тя с възхищение, а ние я подкрепяме до последната дума.
 


Интригуващата сесия за новия брой на Schön!

Ексклузивната фотосесия за онлайн версията на списание Schön! е интригуваща и провокативна – точно по наш вкус. Изключително красивите кадри, истинска наслада за очите са дело на фотографа Лора Мари Сиплик, а приказните същества, сякаш излезли от „Сън в лятна нощ” са облечени в Кензо, Селин, Йоджи Ямамото и Маниш Арора. Едновременно отвъдно и ърбън звучене излъчват младите лица вперили поглед в камерата, а фантастичните дизайнерски творения добавят динамизъм и доза ексцентричност на образите. 









 

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.