Следва

Флорален разкош върху краката

Кой как избра да се рекламира: Графичната приказка на Sass&Bide

На модната повърхност изплува и есенно-зимната кампания на Sass&Bide и, откъдето и да я погледнем, е доста омагьосваща с оптическите си закачки...

All fashion преди 9 години

На модната повърхност изплува и есенно-зимната кампания на Sass&Bide и, откъдето и да я погледнем, е доста омагьосваща с оптическите си закачки.

Графичната основа ни дава приятна и много нужна доза детайлност и въображаема сюжетна линия, която всеки сам доразвива, а същевременно служи като перфектен фон за одеждите на австралийския бранд, които се превръщат в естествено продължение на интериора. За последното допринася и мултиплицирането на фигурите, което въздейства леко скулптуриращо и им придава статут на статуи, но все пак не ги лишава изцяло от усещането за движение, издайнически подсказано от танца на немирните кичури коса тук-там.

В образа на тъмнокосата изкусителка влиза американския модел Жаклин Жаблонски, а зад камерата стои фотографът Тери Гейтс, който за втора поредна година сглобява 360-градусовата визия на Sass&Bide, a тя заживява собствен интерактивен живот в сайта на лейбъла.


 

More from View Sofia

More All fashion