Следва

Онлайн зареждане - Портмонета. 12 елитни екземпляра

Оскар де ла Рента с мащабна изложба в музея на Джордж Буш

Пространството на музея е изпълнено с манекени в разкошни вечерни рокли и всекидневни костюми, създадени от 1967 година до сега...

All fashion преди 9 години

В президентският музей на Джордж Буш в Далас се откри изложба посветена на творчеството на Оскар де ла Рента. Пространството на музея е изпълнено с манекени в разкошни вечерни рокли и всекидневни костюми, създадени от 1967 година до сега.

„Oscar de la Renta: Five Decades of Style” е най-мащабната изложба за музея, който работи едва от една година. Изложбата посреща с видео, в което Лора Буш говори за любовта на дизайнера към жените, видимо от дрехите, които създава. Неговите арисократични тоалети са сред най-препочитаните от звездите на Холивуд за бляскави събития, а някои от знаменитите му клиентки са Мегън Фокс, Бионсе, Ан Хатауей, Пенелопе Круз и Скарлет Йохансон.

Наричан е „дизайнерът на американските първи дами“, прозвище, което получава, защото се грижи за тоалетите на президентшите от Джаки Кенеди до Мишел Обама. В ретроспективата освен вечерни рокли са показани и 14 костюма създадени специално за Първите дами – Лора Буш, Хилари Клинтън и Нанси Рейгън.

Изложбата е открита за посещение до 5-ти октомври.















More All fashion

От ципа на Ема Стоун на Оскарите до ципа като символ на независимост

All fashion преди 9 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.