Следва

Музикалните брегове на Беглика фест се разпростират на три сцени

Клоуи Мориц е момичето на Бекъм. На Бруклин Бекъм!

Те очевидно са добри приятели, които се радват да прекарват времето си заедно, така че няма нищо изненадващо в това, че двамата се появиха заедно на наградите Teen Choice тази неделя.

People of art преди 9 години

Те очевидно са добри приятели, които се радват да прекарват времето си заедно, така че няма нищо изненадващо в това, че двамата се появиха заедно на наградите Teen Choice тази неделя.

Бруклин Бекъм и Клоуи Мориц пристигнаха заедно на събитието, след което седнаха един до друг и сладко си говореха по време на цялата церемония, без да изпадат в излишни интимности, за да не дават повод за спекулации на медиите.

Добре обучен от баща си, първородният син Бекъм се държеше като истински кавалер с русокосата актриса, която разходи по червения килим, червеното си мини, излъчваща елегантност и класа, точно както... майка му на Бруклин би го направила.

Той от своя страна беше заложил на кожено яке, тесни дънки и черен Vans, за да я придружи.





 

Наскоро с свое интервю, самата Клоуи сподели, че напоследък двамата с Бруклин все по-често прекарвали времето си заедно. Обикновено карали скейтборд в компанията един на друг и много се забавлявали. Младата актриса признава обаче, че не знае кой е по-добрият в карането:

"Не знам кой е по-добър, тъй като аз карам лонгборд, а той скейт. Като истинско момче, Бруклин обича да поема рискове и много често се шмугва измежду хората, докато кара, а аз от своя страна се лишавам от подобни волности... Все пак не искам да си счупя нещо от невнимание."




 

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра