Следва

Дневниците на редакцията: Кара Делевин с Mulberry пикник, Ким издава книга със селфита, Джоли и Лубутен в чародейна колаборация. И още...

Консуматорски сюрреализъм - Кристен Стюарт за Elle

Освен, че избра госпожица Стюарт за корицата си, септемврийският брой на Elle посвети на младата актриса и фотосесия заснета от Майкъл Томсън...

All fashion преди 9 години

Освен, че избра госпожица Стюарт за корицата си, септемврийският брой на Elle посвети на младата актриса и фотосесия заснета от Майкъл Томсън. Той ситуира звездата от „Здрач” сред рафтове с конфитюрени буркани и бутилки кетчуп във Fields Market, Калифорния. 

За съжаление, ние не можем да се съгласим с определението на редакторите на списанието, че Кирстен изглежда „провокативно и шик”. На нас и идеята и изпълнението ни се струват безидейни, и скучни, но пък в пълен унисон с изражението изписано на лицето на модела.

Колкото и да симпатизираме на Кирстен сме на мнение, че тя за поред път става заложник на артистични концепции, които не просто не й подхождат, но и не успяват успешно да кореспондират с цялостното й излъчване и имидж. Oтново са необходими много думи, които да разгърнат идеята на фотографа, а знаем, че при силните визуални образи словесните определения биха били излишни. 






 

More from View Sofia

More All fashion