Следва

Зад кулисите на Mulberry пикника на Кара Делевин

Джоли и Лубутен в чародейна колаборация

Удивително успешното дуо създаде Malangeli - екстравагантни обувки с достойни за похвала извивки и силни цветове, умело пресъздаващи сложния и тъмен характер на героинята на Джоли...

All fashion преди 9 години

Анджелина Джоли, или просто Господарката за злото, оставя на заден план тъмната и злостна роля на магьосница от нашумелия през Май месец филм Maleficient. 

Този път тя ще очарова модния свят с чародейна колаборация с Кристиан Лубутен. Удивително успешното дуо създаде Malangeli - екстравагантни обувки с достойни за похвала извивки и силни цветове, умело пресъздаващи сложния и тъмен характер на героинята на Джоли.



За първи път показани от самата актриса на премиерата на филма, извисяващите се обувки ефектно емулират спирали от пушек, а прозрачният им връх допринася още повече за красивата илюзия.

Изрисувани до съвършенство в Париж и достойни да се появят в не една приказка, обувките идват в два цвята - черно и завладяващо червено. Ще можем да си ги закупим от бутиците на Лубутен в Ню Йорк, Лос Анджелис, Лондон, Хонг Конг и Париж от 20 октомври. А приходите от продажбите ще се дарят за SOS Детски селища.








 

More from View Sofia

More All fashion