Следва

Фестивал на цветовете с фото изложба и конкурс за трето издание в Пловдив

Диляна Попова се отдаде на усамотение преди раждането

Диляна Попова се отдаде на усамотение преди раждането

People of art преди 9 години

Диляна Попова, която вече е в напреднала бременност, се усамотила на родното Черноморие. „Избрала съм по-спокойно място, за да се отдам напълно на почивка преди раждането”, призна актрисата и модел пред „Монитор”.

Синеоката красавица обаче отказа да издаде къде точно отмаря, за да се наслаждава на пълното уединение. Диляна не крие, че коментарите по неин адрес заради връзката й с Асен Блатечки й идват в повече и поради тази причина не иска да коментира бременността си, за да не я очернят допълнително.

Диляна беше за кратко в София, тъй като ангажиментите й като моден дизайнер го изискват. „Не ми пречи да работя и да създавам нови модели. Прибрах се заради ангажимент и после пак се връщам на морето”, разясни красавицата, която очаква син от Асен Блатечки.



Звездата от „Стъклен дом” и „Революция Z” преди броени седмици пусна на пазара бебешка модна линия Angel Baby. Колекцията е от десет модела и може да бъде намерена в столичния шоурум Revolt, където Диляна и още двама български дизайнери излагат творческите си виждания по шев и кройка.

”Бременността ме вдъхнови за това начинание. Преди това не съм се замисляла, че ще работя върху бебешка мода”, обясни звездата. Дрешките за мъници са по модел на тези, които носят възрастните, стилни и удобни. Диляна вече е накупила доста бебешки дрехи за детето си, но не крие, че ще го издокарва и в облекла, създадени от самата нея.
На въпроса дали наследникът й няма да се появи на бял свят точно на рождения є ден, Попова заяви: „Всичко е божа работа. Нямам представа дали ще е точно на 24 септември или около тази дата.”

More from View Sofia

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра