Следва

Аштън Къчър всеки ден

Б като Библия, Б като Блог

Ако най-горещите дни те застигнат в града, трябва да приложиш малко fashion хитрост, за да ги пребориш. Като в тази супер готина...

All fashion преди 9 години

Леопардова скорост за бягство от жегата

Ако най-горещите дни те застигнат в града, трябва да приложиш малко fashion хитрост, за да ги пребориш. Като в тази супер готина комбинация от рокля-сукман и удобни кожени чехли. Скриваме се зад големи черни очила с лукава котешка извивка, слагаме ръце в джобовете и готово. Леко, лежерно и лесно. За директно приложение.

Рокля: Сameo
Чехли: Zara

eatsleepwear.com

Едни такива приказни пътешествия

Когато Хонг Конг те приветства между деня и нощта, и запалва всичките си светлинки, за да ти се представи в пълен блясък трябва само да отвориш широко душата си и да оставиш красотата да я изпълни.

garypeppergirl.com

Малка черна..нощничка

Ако има аутфит, който може да се носи 24/7 то това е тя – малката черна рокля-нощница с разточителна дантела и почти невидими презрамки. Дори да е била с теб цяла нощ, никой не би разбрал, ако я комбинираш с гладиаторски сандали Sam Edelman и препуснеш към делата си за деня, в компанията на Chanel Boy Bag, а когато слънцето започне да залязва добави любимите сандали с висок ток, ярък акцент на устните и капка парфюм, за непредсказуема вечер.

tuulavintage.com

Малинови къпкейкчета за настроение



 



 

Споделяме и малиновата омая на тези сладки изкушения. Страхотни са за вечерното градинско парти или кино на открито, а ако останат до сутринта ще бъдат супер със кафето. И така..
Необходими продукти: около 125 грама масло на стайна температура, 1 чаена чаша захар на по-ситни кристали, 1 голямо яйце, със стайна температура 2 жълтъка, отделно, също със стайна температура, 1/2 чаша кисело мляко, 2 ч.л. ванилия, 1 и 1/2 чаши брашно, 1 и 1/2 ч.л. бакпулвер, 1/2 ч.л. сол, 1/2 чаша конфитюр малини

Начин на приготвяне: Загряваме фурната до 350F / 180C. С миксер разбиваме добре маслото и захарта, докато се плучи гладка смес. Добавяме жълтъците, целите яйце и смесваме. Последно добавяме киселото мляко и ванилията.

В отделна купа разбъркваме заедно брашното, бакпулвера и солта. Без да спираме миксера бавно прибавяме брашното към течната смес. Разбиваме, докато се получи гладко тесто. После го разпределяме равномерно във форма за печене на къпкейкове. Даваме му 20-25 минути във фурната, или докато се получи златист цвят. Изваждаме и оставяме да се охлади напълно. След като сладкишите са напълно охладени издълбаваме кръгли дупчици в горната част на всеки и запълваме със сладко от малини, а после похлупваме отново с изрязаното парченце. Доукрасяваме със сметана и плодове и охлаждаме, колкото търпение ни стигне. Чудно вкусно е!

theblondesalad.com

Бели нощни убежища

Всеки има свой таен начин да приспи бъбривостта на деня, да се гмурне в притихналата вечер и да отплува към страната на сънищата.
Тези бели минималистични пространства изтриват като с гумичка стреса на всекидневието и гарантират почти дзен преживяване.

oraclefox.com

More from View Sofia

More All fashion