Следва

Първа международна изложба на комикси в България - София комикс експо 2014

Обичта на известните: Дълго кафе с мляко и захар, или сладката връзка на Еди Мърфи и Пейдж Бъчър

Двамата са заедно цели две години, но рядко си позволяват да бъдат снимани на куп и по отделно, въпреки че определено имат какво да покажат...

People of art преди 9 години

Двамата бяха щракнати по време на романтична разходка в Студио Сити, Калифорния, и ни припомниха за сладката си връзка, в която 53-годишният тъмнокож актьор и 34-годишната бляскава блондинка се чувстват отдавна много щастливи.

Далеч от медийния шум, Еди Мърфи и Пейдж Бъчър са заедно вече цели две години, и рядко си позволяват да бъдат снимани накуп и поотделно, въпреки че определено имат какво да покажат.





Преди време австралийският модел със зашеметяващо тяло сподели пред Vanity Fair, че има чувството, че е показала повече, отколкото трябва на своите фенове и иска да си почине от цялата звездна суета, до колкото е възможно това да се случи.

Мърфи от своя страна, малко след началото на взаимоотношенията им през 2012-та, също натъжи почитателите си с изказването, че е решил да се пенсионира. И, въпреки че с днешна дата, знаем че Еди ще възроди ролята си на Аксел Фоули в четвъртата част на "Ченгетата от Бевърли Хилс", който се очаква да е по кината през март 2016, последните години двамата с Пейдж наистина изглеждаха главно отдадени един на друг.





Еди и Пейдж се срещат за първи път на снимките на "Big Momma's House 2" през 2006-та, но чак през 2012-та пламва любовта помежду им. Чувствата идват, след като Еди става баща на осем деца от четири различни жени, включително и на това на бившата спайска Мел Би и е оставил зад гърба си два брака, като вторият му - с филмовия продуцент Трейси Едмъндс, няма официален статут, тъй като е сключен в Бора Бора и по думите на двойката е по-скоро "символичен съюз".












 

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра