Следва

Разпродажба на идеи

Бижу фото

Наскоро излезе новият модел Olympus ч 1040 Crystal, който слага в малкия си джоб досегашните постижения на дизайна на цифровите...

All About Life преди 15 години

Наскоро излезе новият модел Olympus µ 1040 Crystal, който слага в малкия си джоб досегашните постижения на дизайна на цифровите фотоапарати. Апаратът е малък, черен и стои прекрасно във фина женска ръка. Върху защитното плъзгащо се капаче на фотообектива се залепя бляскава подредба от 98 CRYSTALLIZEDT - Swarovski Elements, които придават още повече разкош.

Olympus µ 1040 Crystal не е само наслада за очите. Фотоапаратът с 3x увеличение ви носи едновременно стил и съдържание. Той е удобен както за запечатването на блясъка на модно ревю, така и за снимки на приятелите и семейството ви, докато сте на почивка през уикенда. С изумителната резолюция от 10 мегапиксела е съвсем просто да постигнете превъзходни резултати.

Освен разнообразните режими за избор на сцена, новаторският и интелигентен автоматичен режим разпознава пет от най-често използваните сцени и регулира настройките според тях.

Технологията Face Detection (разпознаване на лица) позволява на фотоапарата да разпознае до 16 души, което всеки път подсигурява перфектни изображения на хората, които снимате. След това можете да прегледате снимките на високо-контрастния 6.9cm HyperCrystal LCD дисплей.

А за да ви предостави гъвкавост по отношение на съхранението на кадрите, µ 1040 Crystal е съвместим с xD-Picture карти, както и (благодарение на приложения аксесоар) с microSD карти.

Специалното издание на ч 1040 Crystal е вече на пазара в България в лимитирана бройка. Цена 399 лева.

More from View Sofia

More All About Life

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 11 часа

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.

Астро: 4-те зодии, предразположени към психични разстройства

All About Life преди 11 часа

Коя зодия според вас е най-склонна към депресия? Кой е по-вероятно да има хистрионно разстройство на личността? Става дума за четирима представители на зодиакалния кръг, чиято психика е много лабилна.