Следва

It shopping list - 42 смайващи присъствия в ролята на бижута

Всички носят: Изключителната Antigona Givenchy

Любима It чанта,вече четвърта поредна година...

All fashion преди 9 години

Любима It чанта вече четвърта поредна година. Antigona bag на Givenchy съчетава най-доброто от френския лукс, италианското вдъхновение и скъпоценната кожа.

Появила се за първи път на ревюто pret-a-porter есен/зима 2010г, със стихийна страст, Antigona завладява фешънистките сърца по цял свят и става поредното блестящо творение на криейтив директора на Givenchy - Рикардо Тиши.

Чантата любимка е инспирирана от операта “Антигона” по музика на Томазо Траета, в която пък сюжетът разказва за героинята от древногръцката митология със същото име, дъщеря от кръвосмесителната връзка на Едип със собствената му майка, Йокаста.



Изключителният характер на тази необикновена митична красавица е успешно пресъздаден в яркото излъчване на великолепната чанта, която с пламък в очите оглеждаме, за да заключим за пореден път, колко перфектна е в цялото си същество.

Силно скултурираният силует, безпогрешните форми с препратка към минималистичната естетика на лейбъла и цялата любов на Тиши към контраста между мъжката и женската стилистика, биполярната й същност, се предлага в разнообразие от цветове на цена между 1250 до 3690 евро, в зависимост от размера и избора на кожа, който ще направим. А ние я избираме черна и много голяма, за да ходим навсякъде с нея... Защото всички носят изключителната Antigona Givenchy. Ние също!

More All fashion