Следва

Четиво в четвъртък: "Сънувани плажове" от Анита Тарасевич

От любов към големия екран: какво ново в киното в заглавия и трейлъри

Летните кино емоции продължават с пълна сила...

Movies & TV преди 9 години

Летните кино емоции продължават с пълна сила. На хоризонта са още от новите, вълнуващи и неповторими заглавия за сезона, заради които няма как да не не се срещнем в кино салоните.

Ако вече сте гледали "Луси" и "Херкулес", ако сте попътували достатъчно с киното за пътешественици и силно мечтаете за още кино приключения, сега е времето да изберете сред заглавията, които сме подбрали. Вижте и предишните, за да не изпуснете нещо и се наслаждавайте на летните дни. 

Trailer 1, Trailer2, Trailer3, Trailer4.

"Няма добро дело" ("No Good Deed")

Актьорите: Тараджи П. Хенсън, Кели О'Нийл, Кени Алфонсо, Хенри Симънс, Кейт дел Кастило, Идрис Елба, Уилбър Фитцджералд, Франк Бренар, Марк Рино Смит

Режисьорът: Ейми Лагос

Сюжетът: Таражи Хенсън и Идрис Елба изпълняват двете главни роли в криминалния трилър на Сам Милър, “Няма добро дело”. Хенсън се превъплъщава в образа на бивша прокурорка и майка на две млади деца, чиято готовност да помогне на човек в нужда е на път да й коства живота.

След като се съгласява да приюти непознат мъж, който търси помощ за развалената си кола, самотната майка и нейните деца се оказват в центъра на потенциално смъртоносна ситуация. Мъжът се оказва психопат с таен план, който отвлича семейството и го подлага на жестоки мъчения. Скоро става ясно, че непознатия е всъщност избягал от затвора опасен престъпник, който е успял да се измъкне от преследващите го полицаи.

Сега, отвлечената бивша прокурорка се превръща в единствения човек, който може да сложи край на този кошмар.

Премиерата: 12 септември 2014 (България)

"Dark Places"

Актьорите: Чарлийз Терън, Клои Грейс Морец, Никълъс Холт, Кристина Хендрикс, Кори Стол, Тай Шеридън, Стърлинг Джеринс

Режисьорът:  Жил Паке-Бренер

Сюжетът: "Dark Places” е създаден по едноименния роман на Джилиън Флин и разказва историята на Либи, която на 7-годишна възраст свидетелства срещу брат си, във връзка с жестокото убийството на майка ѝ и сестра ѝ. 25 години по-късно, група ентусиасти, занимаващи се с разследване на известни престъпления, убеждават Либи да си припомни и да преразгледа събитията от трагичната нощ и с нахлуването на спомените, на повърхността започват да изплуват шокиращи късчета информация, които поставят под съмнение всичко, което Либи смята за истина.

Премиерата: 5 септември 2014 (България)

"Вълци"

Актьорите: Лукас Тил, Стивън Макхати, Джейсън Момоа, Мириа МакДоналд, Джон Пейпър-Фъргюсън, Дженифър Хейл, Адам Батчър

Режисьорът: Дейвид Хейтър

Сюжетът:  Филмът разказва историята на младия Кейдън Ричардс, който след убийството на родителите си бива принуден да живее на улицата. Изгубен и без никаква цел в живота си той очаква момента в който завинаги ще се отърве от своите мъки.Нещата обаче се променят когато Кейдън попада по случайност на...

Премиерата: 4 септември 2014

"A Walk Among the Tombstones"

Актьорите: Бойд Холбрук, Дейвид Харбър, Олафур Дари Олафсон, Себастиан Роше, Дан Стивънс, Рут Уилсън, Лиам Нийсън

Режисьорът: Скот Франк

Сюжетът: Създаден по романа на Лорънс Блок „A Walk Among the Tombstones” на Скот Франк разказва историята на Мат Шудър, бивш полицай алкохолик, който в момента работи като нелицензиран частен детектив, опериращ на ръба на закона и нает от трафикант на наркотици да открие хората, които са отвлекли и убили съпругата му.

Премиерата: 19 септември 2014 (България)



"Reclaim"

Актьорите: Джон Кюсак, Райън Филип, Рашел Лефевр, Джаки Уивър, Луис Гузман

Режиньорът: Алан Уайт

Сюжетът: След като осиновената дъщеря на Стивън и Шанаън изчезва, те няма да се спрат пред нищо, за да я намерят и да разкрият истината зад нейното отвличане и опасната тайна, която крие агенцията за осиновявания. Рискувайки живота си, те ще разберат какво е да си родител и колко далеч могат да стигант, за да си върнат детето обратно. 

Премиерата: 19 септември 2014 

 

More from View Sofia

More Movies & TV