Следва

Анджелина Джоли и Брад Пит се женят! Само че във филм...

Ники Хилтън се сгоди за Джеймс Ротшилд

Предложението за брак дошло по време на романтичната екскурзия на двойката до Италия, където на езерото Комо, 30-годишната наследница сесъгласила да стане г-жа Ротшилд...

People of art преди 9 години

Ники Хилтън се сгоди за приятеля си Джеймс Ротшилд и така две от най-могъщите династии в света са на път да се сродят. 

Предложението за брак дошло миналата седмица по време на романтична екскурзия на двойката до Италия, където на езерото Комо, 30-годишната наследница дала съгласието си да стане г-жа Ротшилд.

„Те заминаха на романтична годишнина, Той нае лодка и ѝ предложи насред езерото. Беше невероятно романтично и красиво”, издадоха близки до влюбените пред UsMagazine.com.

Двойката се запознава през 2011-та година на сватбата на супермодела Петра Екълстоун и Джеймс Стънт в Италия и от тогава са неразделни. Миналия месец Джеймс дори се срещнал с родителите на бъдещата си съпруга, за да поискал ръката ѝ от тях, а те очевидно не са мислели много, за да я дадат.



По-малката Хилтън вече има един брак зад гърба си. През 2004 г. тя се омъжи за ученическата си любов Тод Майстър в Лас Вегас. Бракът им бе анулиран три месеца по-късно, след като младоженците обявиха, че го направили от „каприз”. Предишната ѝ по-сериозна връзка пък беше със шефа на студио DreamWorks Дейвид Катценбърг, с когото беше в продължение на четири години.

 

More from View Sofia

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра