Следва

Street style вдъхновения... SCOOTER LOVE

Внучката на Одри Хепбърн на септемврийската корица на Harper’s Bazaar

От изданието правят нов прочит на личността на Одри и в септемврийския си брой умело решават...

All fashion преди 9 години

Ако някой ни бе попитал преди дни какво знаем за Одри Хепбърн, без съмнение щяхме да му отговорим дружно в един глас, че за нас тя е сред най-красивите, стилни и обаятелни американски актриси на 20-ти век, щяхме да изборим филмите й, но едва ли щяхме да се сетим затова кои са хората, които са наследили генетично артистичните й дарби и безупречен вид.

Harper's Bazaar правят нов прочит на личността на Одри и в септемврийския си брой умело решават, вместо вече доста доскучали образи, които цяла година ни гледат от кориците на всички списания, да използват самата внучка на легендарната актриса, за да ни върнат назад в 60-те.

20-годишната красавица Ема Ферер, която е студентка във Флорентинската Художествена Академия, става лице на най-важния брой за годината, заснета от Майкъл Авдън, внук на прочутия фотограф Ричард Авдън, който преди много години прави Одри своя муза.



На снимките от кампанията красивата брюнетка пресъздава блясъка на стария Холивуд в сребриста рокля с пера, напомняща за неподвластния на времето стил на баба й. Макар че Ема не познава баба си, която умира от рак година преди раждането й през 1993 г., тя смята, че е опознала актрисата чрез историите, разказани й от нейния баща Шон Хепбърн Ферер, първия син на Одри от Мел Ферер.



"Като дете не гледах на Одри Хепбърн като на актриса. За мен тя беше част от семейството. Мога да живея с нея чрез баща ми. Неговите истории са за порастването му.

Спомням си, че видях нейна снимка как скача на батут, това май беше преди да разбера, че е известна. Но помня, че си помислих, че тя изглежда като приятел, който исках да имам", разказва Ема в интервю за списанието.




 

 

More All fashion