Следва

Дизайн за вдъхновение: Безупречно по скандинавски в пастел

Официални правила на играта "В края на лятото AVON и ViewSofia ти подаряват романтично изживяване с любим човек"

null

All About Life преди 9 години
ЧАСТ 1. ОРГАНИЗАТОР НА ИГРАТА
 
1.1. Играта „В края на лятото AVON & ViewSofia ти подаряват романтично изживяване с любимия човек” е организирана от „Ейвън Козметикс България” ЕООД, със седалище гр. София, бул. България 69 ет.9 с ЕИК 121902485, представлявана от Елизабет Коробченко, за краткост по-долу наречено “Организатор”.
 
ЧАСТ 2. ПЕРИОД НА УЧАСТИЕ
2.1. Периодът на участие в Играта е от 15 ч. на 18.08.2014 г. до 24 ч. на 25.08.2014 г.
ЧАСТ 3. ТЕРИТОРИЯ НА ПРОВЕЖДАНЕ НА ИГРАТА
 
3.1. Играта се организира и провежда от Организатора в Интернет пространството на територията на Република България.
 
ЧАСТ 4. ПРАВО НА УЧАСТИЕ
 
4.1. Участник в Играта може да бъде всяко дееспособно физическо лице с местоживеене на територията на Република България, което в периода на участие публикува коментар под материала за парфюма Parisian Chic, публикуван на http://viewsofia.com/ съгласно чл. 5.1 по-долу.
 
4.2. За участие в Играта не се изисква закупуване на продукт или услуга, или предоставянето на какъвто и да е залог.
 
4.3. В Играта нямат право да участват:
 
4.3.1. лица, ненавършили 14 (четиринадесет) години; непълнолетните и лицата, поставени под ограничено запрещение могат да участват само със съгласие на родител или попечител, включително за получаване на награда;
 
4.3.2. служители на Организатора, както и членове на техните семейства (съпруг/а, родители, брат/сестра, деца).
 
ЧАСТ 5. МЕХАНИЗЪМ ЗА УЧАСТИЕ В ИГРАТА
 
5.1. Всеки един от участниците трябва да отговори на въпроса „Къде откриваш романтиката?” като коментар под материала за парфюма Parisian Chic, публикуван на http://viewsofia.com/, за да има правото да участва при тегленето на наградите.
 
5.2. Счита се, че с публикуването на коментар по реда на т.5.1 Участниците приемат и се съгласяват с настоящите Официални правила и се задължават да ги спазват.
 
ЧАСТ 6. ОПИСАНИЕ НА НАГРАДИТЕ
 
6.1. Наградите в Играта са следните:
  (i) Ваучер за вечеря за двама на стойност до 100 лв. в ресторант в града, в който живее печелившият Участник.
  (ii) 1 брой парфюм Parisian Chic на марката AVON.
  (iii) 1 брой шал Fenella на марката AVON.
 
ЧАСТ 7. ТЕГЛЕНЕ НА НАГРАДИТЕ
 
7.1. Тегленето на наградите ще се извърши на 26 август 2014 г. автоматично чрез специализиран софтуер, който ще разбърка уникалните идентификационни номера на Участниците и на случаен принцип ще бъде избран един печеливш Участник и три резерви при условията на т.7.4, в присъствието на нотариус, който удостоверява резултатите от тегленето.
 
7.2. Всеки Участник, за който са налице условията, описани в ЧАСТ 4 и 5 от настоящите Официални правила, участва в томболата.
 
7.3. Награда от Играта не може да бъде заменяна с друга и няма паричен еквивалент.
 
7.4. Всеки от резервните печеливши Участници по тази точка може да замести титулярния печеливш Участник, при условие, че същият не може да бъде открит и/или да получи наградата в съответствие с изискванията на тези правила.
 
ЧАСТ 8. УВЕДОМЯВАНЕ, ВАЛИДИРАНЕ И ПОЛУЧАВАНЕ НА НАГРАДИТЕ
 
8.1. Потребителското име на печелившия Участник ще бъде обявено на Facebook страницата на Организатора, както и на сайта http://viewsofia.com/ до една седмица след датата на теглене на наградата.
 
8.2. В срок до 5 работни дни след обявяване на печелившия Участник, съответният трябва да се свърже със служител на Организатора или сайта http://viewsofia.com/ на предоставен от сайта имейл адрес и да предостави име, презиме, фамилия, тел. номер, имейл адрес и адрес за доставка.
 
8.3. В случай, че печелившият Участник не се свърже с Организатора или чрез сайта http://viewsofia.com/ и/или не може да получи награда в срок и/или не е изпълнил условията на настоящите правила, правото да получи наградата преминава върху първия (а впоследствие евентуално – върху следващ), изтеглен в томболата резервен печеливш Участник. За резервните печеливши Участници важат същите условия и срокове за получаване на наградите.
 
8.4. Наградата се получава по куриер за сметка на Организатора на посочения от печелившия Участник, съответно на посочения от резервен печеливш Участник, точен адрес за доставка. Представител на куриерската фирма ще се свърже с печелившия Участник/резервния печеливш Участник, в рамките на три дни след като той/тя се е свързал с Организатора или чрез сайта http://viewsofia.com/ и е предоставил необходимата информация. Печелившият Участник/резервният печеливш Участник следва да осигури и уговори удобен ден и час за доставка на наградата. Във всички случаи доставката следва да бъде направена от 09:00 до 17:00 часа в рамките на 30 работни дни, считано от уговарянето на удобен ден и час за доставка между куриерската фирма и печелившия Участник, само на територията на Република България.
 
8.5. При получаване на награда печелившият Участник следва да представи лична карта/друг документ за самоличност, за да удостовери, че той е спечелилият Участник. В случаите по т.4.3.1 от настоящите Официални правила, получаването на наградата се удостоверява с предаване на пратката от куриера на печелившия Участник в присъствието на родител/попечител на печелившия Участник и подписване на товарителницата от спечелилия Участник и/или родител/попечител. Родителят/попечителят се идентифицира с лична карта и документ, удостоверяващ родствената връзка с печелившия Участник/попечителството. С факта на получаване на наградата представителя на печелившия Участник – родител/попечител се съгласява, че предоставя на Организатора доброволно необходимите за участие в Играта и получаване на наградата лични данни, както и съгласието си тези данни да се съхраняват и обработват от Организатора и негови подизпълнители за целите на Играта.
 
8.6. Ако печелившият Участник е предоставил неточен или некоректен адрес за доставка или не бъде открит на съответния адрес, куриерът оставя на входната врата съобщение, че е направил посещение (при невъзможност да влезе във входа, съобщението се залепя на входната врата на сградата), след което се свързва с печелившия Участник еднократно на посочения от него телефонен номер за уговаряне получаването на наградата. Ако печелившият Участник не бъде открит на посочения от него адрес и при повторното посещение на куриера, наградата остава в съответния офис на куриерската фирма до две седмици, след което се връща на Организатора. Организаторът не носи отговорност за недоставяне на награда в горните случаи.
 
ЧАСТ 9. ПРАВА И ОТГОВОРНОСТ
 
9.1. Организаторът не носи отговорност за недоставени или забавени награди, когато това се дължи на следните обстоятелства: а) наградата не може да бъде получена, предоставена или реализирана поради невъзможност печеливш Участник и/или негов представител да се идентифицира и/или да получи наградата или част от нея в определените срокове или поради други технически и/или юридически пречки, свързани с конкретния печеливш Участник и/или негов представител/пълномощник; и б) при невъзможност наградата да бъде предоставена поради форсмажорни обстоятелства, нормативни или законови ограничения или каквито и да е други обстоятелства.
 
9.2. Организаторът не отговаря за качеството на храната и напитките в ресторанта, за който е спечелена награда ваучер съгласно чл. 6.1 (i), както и за евентуалните последствия от консумацията на тези храни и напитки.
 
9.3. Организаторът не носи отговорност в случаи на невъзможност за участие в Играта поради настъпване на обстоятелства извън неговия контрол – случаи на непреодолима сила, случайни събития, проблеми в глобалната мрежа на интернет, предоставяните от трети лица услуги извън контрола на Организатора.
 
9.4. Организаторът не носи отговорност за каквито и да са смущения или технически проблеми, осуетяващи участието в Играта, вследствие на неправилното експлоатиране на оборудването на Участник.
 
9.5. Организаторът има неотменимо право да прекрати Играта по всяко време, обявявайки това на сайта Http://viewsofia.com/ в случай, че установи злоупотреби, нарушаване на правилата или ако настъпят други, налагащи прекратяване обстоятелства. В тези случаи Организаторът не дължи каквито и да са компенсации на претърпени от Участниците преки и/или непреки имуществени и/или неимуществени вреди или пропуснати ползи в резултат на прекратяване на Играта.
 
9.6. Организаторът си запазва правото да изтрие служебно и без предупреждение и да не допусне за спечелване на награди Участници, които не отговарят на описаните в ЧАСТ 4 условия за участие.
 
9.7. Организаторът се задължава да изтрие служебно вече регистрирал се в играта Участник, в случай, че Участникът е изразил писмено това свое желание.
 
ЧАСТ 10. ЗАМЕНЯНЕ И ПРЕОТСТЪПВАНЕ НА НАГРАДИ
 
10.1. Всички награди са лични и не могат да бъдат преотстъпвани на трети лица, преди получаването им.
 
ЧАСТ 11. ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
 
11.1. Играта се провежда при спазване на изискванията на Закона за защита на личните данни. Организаторът, в качеството си на администратор на лични данни поема задължението, съгласно разпоредбите на Закона за защита на личните данни да събира, съхранява и обработва личните данни, предоставени от Участниците в Играта единствено за следните цели: провеждане на Играта, включително - определяне на печелившите Участници и предоставяне на наградите. Организаторът декларира и гарантира, че личните данни на лицата няма да бъдат обработвани за други цели, извън посочените в настоящите Правила.
 
11.2. С участието си в Играта Участниците дават изричното си съгласие:
 
• личните им данни да бъдат обработвани и администрирани от Организатора за целите и във връзка с провеждане на Играта;
 
• имената на печелившия Участник да бъдат използвани от Организатора в последваща комуникация към медиите, без заплащане на възнаграждение.
 
11.3. Всеки Участник има право на достъп и поправка на своите лични данни съгласно Закона за защита на личните данни. Всеки Участник има право писмено да поиска от администратора на лични данни да заличи, коригира или блокира лични данни, обработването на които не отговаря на изискванията на закона.
 
ЧАСТ 12. ДРУГИ
 
12.1. Участниците в Играта са длъжни да спазват условията и разпоредбите на настоящите Официални правила на Играта. Официалните правила са публикувани на сайта Http://viewsofia.com/. Организаторът си запазва правото по всяко време да променя или допълва Официалните правила, като промените влизат в сила след публикуването им на сайта Http://viewsofia.com/. С участието си в Играта участниците се обвързват с Официалните правила и се съгласяват да спазват условията и сроковете на Играта.
 
12.2. Спорове между Организатора и Участници се решават чрез постигане на взаимна договореност. При невъзможност за постигане на такава, спорът се решава от компетентния български съд.

 

 

More All About Life