Следва

Пърхащ поглед

13-месечната Норт Уест дебютира като модел за CR Fashion Book

null

All fashion преди 9 години

"Крушата не пада по-далеч от дървото."
В случая на невръстната дъщеря на Ким Кардашиан и Кание Уест, това важи в пълна сила. 13-месечната Норт смело върви по стъпките на известните си родители и вече е налице първата й самостоятелна изява, а тя е по възможно най-стилния начин - като част от проекта на Карин Ройтфелд, бившата главна редакторка на Vogue Paris, CR Fashion Book.

Рубриката, с действащо лице Норт Уест, е озаглавена "Легенди" и е посветена на необикновените модни икони. За стайлинга на малката красавица се е погрижила самата Ройтфелд, като малката позира от глава до пети в Шанел - миниатюрна чантичка 2.55, кашмирена жилетка, перлени обици и брошка Камелия, все елементи иконични за френската модна къща.

И за да е пълна нетипичната картинка, в левия горен ъгъл на снимката в списанието има цитат, лично от Карл Лагерфелд, гласящ: "Никога не е прекалено рано да започнеш да се интересуваш от мода."

Прекрасната черно-бялата снимка е дело на младия талант – Майкъл Аведон, внук на известния фотограф Ричард Аведон. В поредицата, останалите участващи имена са на дизайнерите Стефан Бъроуз и Боб Маки, фотографът Боб Ричардсън и италианският архитект Карло Молино.

More All fashion

Кой би предположил, че ципът е свързан с история за независимост?

All fashion преди 6 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.