Следва

Searching Ebay - 22 бохо находки

Супер нормални супермодели за W Magazine

От W Magazine продължават да засилва интереса към септемврийския си брой...

All fashion преди 9 години

От W Magazine продължават да засилва интереса към септемврийския си брой, представяйки още една от великолепните сесии заснети за броя. След тройния шоколадов мус, който забъркват с Иман, Наоми и Риана и изключително екзотичната и провокативна корица на самата Риана, от изданието печелят всичките ни останали червени точки за проекта "Super Normal Super Models", в който влизат не по-малко значимите Кейт Мос, Лара СтоунДария Вербови, Ракел Цимерман и Аманда Мърфи.

Концепцията обаче, е тотално различна от тази на предходните кадри и представя супермоделите като най-обикновени хора, каквито сме и самите ние.

Суичери, маратонки, джинси, тишърти, са дрехите, с които виждаме облечени момичетата и наистина сякаш те дават най-доброто от моделските си способности, за да изглеждат съвсем обикновено пред камерите на англо-турското фотографско дуо Мерт Алас и Маркус Пигот.














More All fashion

От ципа на Ема Стоун на Оскарите до ципа като символ на независимост

All fashion преди 1 ден

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 2 дни

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.