Следва

"Ветрове от цветове" на София Диша тази седмица

Талула Уилис в клиника за зависимости по настояване на родителите си

20-годишната дъщеря на актьорите се записала в центъра по зависимости, след като била заплашена, че ще й бъде отнето всичко...

People of art преди 9 години

Близък до семейство Уилис разкри пред списание People, че малката дъщеря на Брус и Деми е получила ултиматом от самите тях да влезе в клиника за зависимости, където да лекува проблемите си с алкохола и наркотиците.

20-годишната Талула Уилис се записала в центъра по зависимости The Meadows в Аризона в края на юли, след като била заплашена от актьорите, че ще й бъде отнето всичко.

Според друг източник пък Талула има проблеми, които се простират назад в продължение на години. Тя е „засегната неблагоприятно“ от развода на родителите си през 2000 година, смята същият човек.
 

Бивш съученик на Талула пък допълва, че проблемите на майка ѝ след развода с Аштън Кътчър също са ѝ се отразили зле.

През 2012 година Деми Мур бе хоспитализирана и за малко бе в клиника. „Когато Деми беше в болница, Талула не се появи на училище в продължение на дни, защото беше твърде смутена“, уточнява съученикът.



 

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра