Следва

Развенчаване на митове: 6 за "здравословните" храни

Седмичен ХОРОСКОП - 18.08 – 24.08

През тази седмица състоянието на биосферата ще бъде относително спокойно, без силни колебания и изненади, но това разбира се не означава липса на събития...

Health преди 9 години

През тази седмица състоянието на биосферата ще бъде относително спокойно, без силни колебания и изненади, но това разбира се не означава липса на събития.

Седмицата започва с хармоничния съвпад на Венера и Юпитер, който винаги дава разширение на възможностите за общуване на всички нива. Юпитер олицетворява покровителство и перспективата, а Венера е олицетворение на партньорството и начините на взаимодействие. В момента съвпада на тези планети показва намерението на ръководните структури широко да декларират своите усилия за намаляване на общото напрежение, с цел да минимизират загубите от политическия и икономически шантаж.

В следващите дни, от сряда до събота, състоянието на биосферата ще се намира в устойчиво положение. Най-добър ден е четвъртък, благоприятен за решаването на всякакви търговски и финансови въпроси, особено в области, свързани със строителство и акционерни капиталовложения. Най-ефективните начини за постигане на успех в този период е използването на вътрешна информация и умението нестандартно да презентираш своите възможности.

Последният ден от седмицата, неделя, ще бъде белязан от кратко нарастване на напрежението в отношенията, главно поради недоразумения и небрежност. Неутрализирането на неприятностите е лесно: просто трябва внимателно да проверяваме всяка информация и да не бързаме с изводите.

ОВЕН 21.03 – 20.04

Не развързвай торбата с лъжите!

През тази седмица е препоръчително да бъдеш по-искрен и честен в отношенията си. Всяка лъжа, дори “благородна” може да доведе през този период до загуба на доверие. Самотните представители на знака, също е необходимо да бъдат внимателни в своите думи и действия. Започването на връзка с лъжа, не си струва!

ТЕЛЕЦ 21.04 – 21.05

Нещо ново, нещо различно!

Успех ще съпътства твоите начинания, само в случай, че не те е страх да допуснеш в живота си нещо ново: нови отношения, нови цели, нови занимания. Ако си хронично нещастен в любовта, опитай се да промениш радикално имиджа си. Като цяло, през тази седмица е добре да се заемеш с външния си вид и да поработиш върху своите маниери.

БЛИЗНАЦИ 22.05 – 21.06

Промяна!

Ако почувстваш, че те обхваща мрачно настроение, трябва възможно най-бързо, да промениш начина си на живот. Заеми се с нещо ново или замини някъде, където ще можеш да се отпуснеш. Една промяна на обстановката ще те зареди с нови впечатления, които ще ти помогнат да отвлечеш вниманието си от тъжните мисли и лошите спомени.

РАК 22.06 – 23.07

Вътрешно ориентиране!

Време е да се ориентираш в своите емоции и чувства, но трябва да го направиш без външна помощ, тъй като по този въпрос много малко хора биха ти помогнали. Чуждите съвети само ще те отдалечат от разбирането за самия себе си. Прекарай известно време в уединение и ще откриеш в себе си нови източници на сила и вдъхновение, които ще ти позволят да се върнеш към живота и отново да се заемеш с нещата, които обичаш. В средата на седмицата, ще имаш шанса да покажеш най-доброто от себе си в работа, да получиш одобрение и финансово възнаграждение.

ЛЪВ 24.07 – 23.08

Ако не ти харесва където се намираш – смени мястото си!

През този период ще си склонен да преувеличаваш трагизма във всяка една ситуация и трудно ще се справяш с чувството на загуба, причинено от неблагоприятните събития в личния ти живот. Едно по-дълго пътуване ще ти помогне да се отпуснеш и да превключиш на друг, по-различен ритъм, а настроението ще се покачи от само себе си и неприятните спомени ще останат в миналото. Вярно, през втората половина на седмицата има възможност от сблъсъци на интереси и дори караници. Старай се да не се задържаш дълго на едно място, тъй като през тази седмица, просто ще привличаш към себе си разни негативни събития.

ДЕВА 24.08 – 23.09

Двойственост!

През тази седмица действията ти може да се разминават с твоите желания, а такава двойствена позиция не носи нито положителни резултати, нито морално удовлетворение. Не е желателно да си в противоречие със самия себе си и да действаш срещу своите желания и чувства - това не води до нищо добро. Трябва да се научиш да постигаш хармония в себе си и външния свят. Само в този случай, действията ти ще бъдат продуктивни и резултатите ще ти доставят удоволствие. Не се стреми да действаш срещу или чрез сила, първо прецени дали усилията си заслужават.

ВЕЗНИ 24.09 – 23.10

Струва си да се замислиш!

За теб е дошло време да се замислиш над въпроса: какво те мотивира да продължаваш отношенията си с хора, в компанията на които чувстваш психологичен дискомфорт? Не е нужно да принасяш себе си в жертва! Ако знаеш с точност, че няма да съжаляваш, не измъчвай и себе си и партньора си с отношения, които са станали ненужни и за двамата.

СКОРПИОН 24.10 – 22.11

Без увъртания и уклончиви отговори!

През този период е необходимо да определиш приоритетите вътре в себе си. Но ще имаш усещането, че колкото повече въпроси си задаваш, толкова по-малко ясни отговори намираш. И това, което е изглеждало ясно в началото, при по-внимателно разглеждане ще се окаже изпълнено с неясноти. Скорпионите, имащи връзка, трябва да избягват недоразуменията в отношенията с любимия човек. Не се препоръчва да увъртат, хитруват, мамят или съзнателно да вкарват в заблуда партньора си. А самотните Скорпиони трябва да бъдат по-активни в търсенето на половинка.

СТРЕЛЕЦ 23.11 – 21.12

Карай по-спокойно!


Очаква те напрегната седмица, така че не нажежавай допълнително обстановката с бурни емоции и екстремни преживявания. Кръгът от отговорности, може значително да се разшири, отнасяй скептично към новите предложения. Възможни са и конфликти с близките, но към края на седмицата всичко ще се успокои.

КОЗИРОГ 22.12 – 20.01

Разочарования!

Седмицата е свързана със загуба и разочарование от себе си и от всичко наоколо. Може да станеш жертва на чужд заговор или просто да бъдеш подведен от някой. В личен план наближава негативен период, възможна е раздяла, отдалечаване, ако не физическо, духовно - липса на разбирателство и общи теми на разговор. Може да те обхване чувство за безнадеждност, самота. Но, подобно на всяко друго събитие на Земята - този период е временен, достатъчно е само внимателно да се огледаш и ще откриеш, че в живота има място и за радост.

ВОДОЛЕЙ 21.01 – 19.02

Фриволност!

През тази седмица може да те обхване силното желание да живееш ден за ден, без да мислиш какво ще се случи утре. От една страна, такава жизнена позиция ще ти помогне да се отпуснеш и да забравиш за проблемите си. Но, от друга, ако пилееш парите си и се забъркаш в съмнителни истории, последствията могат да бъдат доста неприятни!

РИБИ 20.02 – 20.03

Дръж се уверено и го демонстрирай!

За теб е дошло време да покажеш силата на характера си и да докажеш на някои хора, че ти също си способен на решителни и смели действия. Може да се окаже, че през тази седмица често ще ти се налага да отстояваш своите права и да доказваш своята правота в работата или в семейството. И колкото по-уверен изглеждаш, толкова по-добре ще бъде за теб самия!

More Health

Детокс напитката, която топи мазнините за 14 дни

Health преди 2 седмици

Търсите решение за изгаряне на мазнини и възстановяване на силуета за само 14 дни? Не търсете повече! Ето една магическа детокс напитка, която, ако включите в ежедневната си рутина, ще стимулирате метаболизма и ще постигнете целта си, ако тя е здравословно отслабване.