Следва

Накратко - много красота! Лара Стоун с главна роля във видео на The Black Keys

Петте неща, които харесахме в модата през изминалата седмица

И да, тя всеки път е като действащ баланс между крайности, поставяйки дрехите в различна светлина, а не те нея...

All fashion преди 9 години

Робин Риана Фенти

Малко са нещата, които не стоят на тази жена! Еднакво добре тя може да си позволи да носи както прозрачни рокли и супер изрязани минита, които разкриват, или по-скоро не скриват, почти нищо от тялото й, така й дрехи, сякаш извадени от гардероба на най-добрия й приятел, защото тя гадже си няма; които нахално да демонстрират силната й същност без да показват всъщност нищо от нея. 

И да, тя всеки път е като действащ баланс между крайности, поставяйки дрехите в различна светлина, а не те нея, в която одеждите изглеждат повече от великолепно стилистично решение, за което се чудиш как не си се сетил сам малко по-рано.

И за пореден път ни влюби преди дни в раирания, нещо като костюм, Alexander Wang, сдвоен блестящо с чифт обувки Оксфорд, в който я мернахме пременена на папарашки снимки от разходка в Западен Холивуд. Прекрасна модна прищявка на плещите на една много красива жена, която няма как и ние да не пробваме съвсем, съвсем скоро.






Актьорските заложби на Лара Стоун

С клипа, излязъл преди дни, режисиран от Тео Венер за британската група The Black Keys и към парчето им „Weight of Love“, в който виждаме Лара Стоун като лидер на женска комуна, тя като че ли отваря нова страница в кариерата си.

Дебютът й в киното, в случая късометражното, е блестящ, а тя повече от добре се справя със свещенните среднощни ритуали, които изпълняват с останалите момичета, с които заедно живеят в морски фар. Видеото показва ежедневния им живот, как се хранят, перат и наслаждават голи до кръста на морския безкрай. 

Сред каста на включени в лентата забелязваме освен холандската принцеса, и прекрасните Лили Макменами, Луиз Паркър, както и френското изкушение Камил Роу. Красота в повече, която не е за изпускане!







ВИЖ ВИДЕОТО ТУК >>>

ASOS с колекция за съблазняване

Беше крайно време любимците ни от ASOS да предложат нещо откровено секси за най-интимните ни моменти. И ето, че това се случи – приветствайте първата колекция еротични аксесоари от е-гиганта.

Много лъскави пайети, мека кожа и отблясък на кристали Сваровски в линията, плод на колаборацията им с Джиджи Ноар (едно от разклоненията на бранда Holloway Smith Noir), наричана "Господарка на съблазънта”. За разлика от луксозната еротична индустрия, таргетирща повече зрялата аудитория с по-висок потребителски стандарт, ASOS е алтернатива за младите хора, които също заслужават достъп до висококачествени продукти за съблазняване.

Това е абсолютно нова категория за ASOS, същевременно обвързана и с позитивно послание за секс. Стартът на колекцията на пазара е съпроводен от 'Ladies Come First' – социална кампанията на Джджи Ноар за сексуална отговорност в интимната сфера, насочена към проблеми като удоволствие, самочувствие и комуникация между половете. Колекцията ще е достъпна от края на август, а тук ексклузивно може да разгледате част от нея.



ВИЖ ОСТАНАЛИТЕ АКСЕСОАРИ ТУК >>> 

За пръв път Луи Вютон в Dover Street Market

Луи Вютон дебютира с pop-up shop в лондонския Dover Street Market, за да отбележи кръгла годишнина от създаването на култовия мултибранд.

Временното пространство представя селекция от ready-to-wear колекцията есен/зима 2014, дебют на Никола Гаскиер за бранда. Освен облекла, в подбора са включени бижута, очила и обувки от ревюто на дизайнера.

Dover Street Market е мултибранд бутик основан от Рей Кавакубо през септември 2004. По замисъла си той повече прилича на огромна арт инсталация, отколкото на магазин, и е трудно да се намери бранд, който не е представен в еклектичната му селекция. Самото пространство променя изцяло практикуваното до тогава пазаруване, като стимулира посетителите повече да мислят и чувстват, отколкото да обикалят като зомбита от павилион на павилион. Неконвенционален и прекрачващ границите, както може да се очаква от идеолозите на Comme des Garçons, той си спечелва култов статут и верни поклонници, които се наслаждават на микс от луксозни брандове и млади таланти събрани на едно място. Именно за 10 годишнината си Dover Street Market залага на монументален и ефимерен проект – ексклузивно пространство и витрина, курирани от Никола Гаскиер. Пространството ще е открито до 14 октомври.





Супер свежа Мерил Стрийп в Дрис Ван Нотен аутфит

Страхотно стилистично попадение за Мерил Стрийп се оказа прозрачният топ с черни флорални апликации от пролетната колекция 2014 на Дрис Ван Нотен комбиниран с елегантен черен панталон обувки от червен лак с отворени пръсти и черен клъч Лобутен. Казваме искрено Да!, защото въпреки, че е една от най-добрите актриси на всички времена, Мерил Стрийп често ни погажда номера с изборите си за червения килим. Този път, на премиерата на новия си филм „The Giver”, в който си партнира с Кейти Холмс, Мерил уцелва точно във фешън десятката, чувства се комфортно, а усмивката й напомня, че за красотата и вътрешната светлина няма възраст.






 

More All fashion