Следва

Love to quote: 7 зареждащи цитата за по-богата седмица

Директно от PR-a: Жени Калканджиева и Румънеца и Енчев избраха варненка за новата латино дива на България

Това е рубрика, в която без грам редакторска намеса предаваме част от дневната доза ПР, която пристига на редакционната ни поща...

All About Life преди 9 години

Това е рубрика, в която без грам редакторска намеса предаваме част от дневната доза ПР, която пристига на редакционната ни поща и която сама по себе си заслужава внимание заради стилистичната, граматическата и/или съдържателната си "стойност". Автентични остават заглавията и съдържанията на прессъобщенията.

Надяваме се да сa ви толкова забавни, колкото и на нас.

Снощи в латино оазиса на българското Черноморие за най-атрактивната дама с латино чар бе избрана Марина Димитрова от град Варна. Осемнадесетгодишната красавица спечели титлата Miss La Cubanita, награда на публиката и лице на американския лидер Wilkinson Sword. Жени Калканджиева връчи лентата на красавицата, обеща й договор с модна агенция „Визаж“ и добави най-ценната награда – правото на Марина да участва в конкурса „Мис България“.



Румънеца и Енчев пък дадоха дума на момичето да бъде героиня в новия им видеоклип. Битката в La Cubanita En El Mar в „Свети Влас“, водена от танцьора Пламен Маринов, бе оспорвана между 10 красавици, които освен с традиционните за конкурсите дефилета по бански и вечерни рокли, се представиха и с друго умение – латино танци.



Момичетата се развихриха без задръжки в ръцете на кубинците от формация Habanos, които им помагаха в стъпките. Румънеца и Енчев връчиха лентата на първата подгласничка Тони Георгиева от град Бургас, а втора подгласничка стана Луси Димитрова от град Варна. Виктория Кесаровска, която бе част от журито, подари на победителката незабравимо СПА-изживяване. Своя глас за кандидатките дадоха и дизайнерката Албена Александрова , „Мистър България 2005“ Румен Георгиев, актьорът Ивайло Велчев, както всеки един присъстващ клиент в заведението, тъй като на специални листчета всички гости имаха право да отбележат своята любимка.



Поради жестоката конкуренция, наградите не спряха да валят от журито. Рускините не липсваха и на този морски конкурс и тяхната красота бе уважена със специални награда от козметичния лидер „Антоанет“, която отиде в ръцете на Евгения Ноябраская. Петя Симеонова от Бургас пък стана лице на „Санта Мария“.

More from View Sofia

More All About Life