Следва

Фешън дуото Скот Шуман The Sartorialist и Гаранс Доре се разделиха

Петте неща, които НЕ харесахме в модата през изминалата седмица

Изглежда Ел страда от раздвоение на личността и вярва, че горната половина от тялото й живее в лятото, а долната половина се бори със зимата...

All fashion преди 9 години

Клаудия Шифър и скучноватата корица за Harper’s Bazaar  

Harper’s Bazaar Испания винаги са ни изненадвали с кориците си. Много често те са неочаквани, творчески, артистични и различни, но не й първата страница на последния им брой. Той по-скоро е плосък, скучноват и най-вече предсказуем, не заради участието на Клаудия Шифър, а заради особено неприветливия си вид, заради стандартната поза на Клаудия и заради нестандартно отворената й уста.

Не сме съгласни, когато някои представя, иначе толкова прекрасна жена по подобен начин. Смятаме, че Клаудия заслужава нещо далеч, далеч по-добро за себе си, след толкова модни години зад гърба.

Сестрата на Кейт Мос разпродава бельо онлайн

Малката сестра на Кейт Мос иска да освободи място в гардероба си и разпродава старите си дрехи, а сред нежеланите обекти попадат и два от сутиените й. Младата моделка Лоти Мос е публикувала снимки на интимните си одежди – единият от Primark на цена £ 3, а другият - от La Senza за £ 5 – на онлайн търг чрез апликацията Depop, която позволява на потребителите да търгуват различни предмети след споделяне на техни снимки в социалните мрежи. Наред с бельото си, 16-годишната звезда е публикувала и серия от снимки в оскъдно облекло, на които позира в модни дрешки, включително топ от River Island и дънково яке H&M. Тя сподели подробностите от Depop акаунта си със своите 7 000 последователи в Twitter. Лоти вече е била лице на кампания на Calvin Klein, водена от Storm Models, същата агенция, която откри 14 годишната Кейт на летището в Ню Йорк през 1988, и най-вероятно няма да има проблеми при подмяната на старото си бельо от нисък клас с по-скъпи предложения. Въпреки това намираме самата ситуация за проява на лош вкус и споделяне на твърде лични подробности с огромната аудитория в интернет. Малко повече дискретност би създала онзи недостижим и енигматичен ореол, който отличава истинската звезда от поклонниците й.




Модното превъплъщение на Maleficent

Всеобщата мания на име Maleficent бързо и безкомпромисно завладя всички ни и нямаше и как иначе, просто не можем да запазим неутралитет след о-толкова-магичното превъплъщение на прелестната Джоли. Затова никак не сме изненадани, че вълшебната героиня скоростно се запъти към модния бранш и заживя собствен живот в капсулната колекция на руския дизайнер Олег Овсиев за бранда Viva Vox. Сякаш обаче лекичко се е пооплела в собствените си трънливи мрежи, което не е довело до особено впечатляващ краен резултат.

Лъщящи материи, буквални принтове, придружавани от панталони, фатално доближаващи се до анцуг стилистиката, а всичко това издигнато на неописуемо високи платформи, които поставят финалната кич черешка на червено-черно-бялата „фатална“ торта. А придружаващият грим, директно изкопиран от филмовата лента, съвсем ни навежда на мисълта, че въображението не е играло главна роля в изготвянето на колекцията, за голямо наше съжаление.

А колко пищен и красив материал за шлайфане е злодейската изящност на Maleficent...




Ел Фанинг и зимата

Ел Фанинг изглежда страда от раздвоение на личността и вярва, че горната половина от тялото й живее в лятото, а долната половина се бори със зимата. Това е нашето впечатление от аутфита, с който младата актриса беше забелязана докато отиваше на обяд в Арома Кафе в Ел Ей миналата седмица. Бяла дантелена рокличка в яростно противоборство с високи кожени ботуши и дебели вълнени чорапи до над коляното, допълнени от бяла кожена чанта с кафеви ресни и огледални авиаторски очила – това беше миксирала върху себе си русата тийнейджърка. Когато си едва на 16 години, случва се и да не сполучиш в стилистичния си избор, установи и самата Ел, докато пръдърпваше свличащият се чорап обратно към максималната му височина, но се питаме нямаше ли наоколо някой възрастен или просто приятел, който да подскаже по-приемливо съчетание. 




Пеперони костюмчето на Кара Делевин


Тя може и да е с една година по-голяма от съвсем скоро, но си е все още дете по душа. Поредното доказателство идва малко след личния й празник, който тя отпразнува подабаващо в Ибиса, в ранните часове на нощта на летището в Лондон.

Кара е облечена в костюм с пеперони принтове, а лицето й е почти невидимо за околните, защото също е покрито в същия десен. Разпознаваме я веднага по емблематичния татус на показалеца и сме сигурни, че е именно тя, след като виждаме снимките й със същото екипче на профила на Сюки Уотърхаус в Instagram.

Оставаме крайно изумени от това стилистично решение и единственото, което ни остава сили да попитаме е: Защо?

А иначе толкова те харесваме, Кара...






 

More All fashion