Следва

10 от 10 - отново Кейт Мос за David Yurman

Double Тrouble: Слънце, палми и вълни

Особено "морски", носещи ни нещо като бриз и почти обсебващо желание за луксозна ваканция, няма как с възторг да не носим на всеки наш екзотичен туист до края на септември...

Shopping преди 9 години

Имаме си една любима лятна униформа, която не можем да спрем да носим и чийто мотив безсъмнено преобладава в гардероба ни през целия топъл сезон. Става въпрос за всички дрехи, които имаме с принтове на палми!

Особено "морски", носещи ни нещо като бриз и почти обсебващо желание за луксозна ваканция, няма как с възторг да не ги сложим на всеки наш екзотичен туист до края на септември.

Избираме си две красиви неща днес, разбира се, според повода и дестинацията, но задължително с екзотичния принт. Един задължителен панталон в монохромно черно-бяло или пък в закачливо и звънтящо тюркоазено, който обличаме веднага, за да се слеем напълно с луксозната атмосфера на Сен Тропе.

Първият ни вариант е памучен панталон на Kenzo за 235 евро (вляво) от farfetch.com, а вторият - по-ярък и дързък е от Cliche.bg за 116 лева (вдясно).



И още един избор, защото две е винаги повече от едно, носещ сладкото лятно настроение, което пъхаме в куфара за следващата си дестинация, която, като на добри момичета, е още по-екзотична и от първата. Да, това може да бъде само и единствено Барбадос. Там, под богата зеленина и кристално-сините вълни на Атлантическия океан, непринудено и романтично, с коктейл в ръка, ще разходим лъхащата на летни емоции, нежно полюшваща се дълга рокля.





Избираме отново между Kenzo и Cliche. Черно-бял разкош, единият от жакард за 443 долара, който купуваме от lagarconne.comа другият - копринена феерия за 139 лева от Cliche.bg.

More Shopping