Следва

Крадем визии... или когато ни е най-горещо, искаме така!

Б като Библия, Б като Блог

Една съвременна Шехерезада обикаля без страх цяло Мароко. Спира се на най-интересните места - Маракеш, Рабат и Казабланка. Пие развихрящ страстите ароматен билков чай, докато се...

All fashion преди 9 години

Закачки от 50-те

С нескромен обем в косите, фриволни, и същевременно структурирани къдри в полите и изтънчен сексапил, превземаме градските улици. Минувачите смаяно се обръщат, а ние с величествено изрисуваната си очна линия, се усмихваме с деликатността на Грейс Кели и закачливостта на изкусителката Мерилин.







Пола: Asos
Топ: 3.1 Phillip Lim
Чанта: Chanel c/o LXR & Co
Обувки: Stuart Weitzman
Очила: Karen Walker 'Super Duper'
Бижута: Cartier, Rolex

atlantic-pacific.blogspot.com

1001 нощи









Една съвременна Шехерезада обикаля без страх цяло Мароко. Спира се на най-интересните места - Маракеш, Рабат и Казабланка. Пие развихрящ страстите ароматен билков чай, докато се наслаждава на кървавия залез. А когато луната изгрее ярко, наблюдава самоуверено гълтачите на огън и укротява опърничавите камили.

fashiontoast.com

Огън в косите, любов в сърцето





Безобразно влюбени - в живота, модата и ежедневните малки сладки удоволствия... Като например, отделеното време да облечем любимите си дрехи. Просто ей така, без повод, единствено и само за лично удоволствие. Грабваме така обичаната пола молив, непретенциозния и леко развлечен къс T-shirt и задължителната доза лукс - в случая италианските островърхи красавици - Sergio Rossi и установяваме, че сме щастливи!

seaofshoes.com

Вулкано, или не просто Италия






Да скачаме от скалите и да се гмуркаме в необятно синьото Средиземно море - да, това е просто още една осъществена мечта. Отсядаме на малкото вулканично островче Вулкано, събираме безсрамно огромни дози бронзов тен, а пред очите ни е спиращата дъха гледка на морето и останалата част от Еолийските острови. Нищо за добавяне - това е раят.

songofstyle.com

Сочно, доматено, аламинутно






Невероятно вкусното не е задължително невероятно сложно за приготвяне. Нужни са ни съвсем малко продукти и още по-малко кулинарни умения:

1 домат
Кутийка крема сирене
5-6 листа босилек
Няколко скилидки чесън 

Нарязваме босилека и чесъна и ги разбъркваме с крема сиренето, като се стараем да не пропуснем най-важното - щипката любов. След това разрязваме домата на средно дебели парченца, потапяме ги за секунда в сол и пипер, нареждаме осъществените си кулинарни идеи върху филийка хляб и се наслаждаваме на вкусен обяд какъвто само лятото умее да сервира.

abeautifulmess.com


 

More All fashion