Следва

Поли Генова призна за новата си любов

Голата Стейси Киблър: Бременността е благословия!

Стейси Киблър е в очакване на първото си дете и както по традиция всички Холивудски любимци правят, и тя сподели снимка на нероденото си бебе в собствения си сайт...

People of art преди 9 години

Стейси Киблър е в очакване на  първото си дете и както по традиция всички Холивудски любимци правят, и тя публикува снимка на нероденото си бебе в собствения си сайт StacyKeibler.com.

Заедно с черно-бялото изображение, бившата приятелка на Джордж Клуни, сподели и няколко думи за чувството, което я е обзело. "Чувствам се преродена и благословена, че ще имам възможността да получа подобен подарък от живота. Няма как да бъда по-развълнувана от подобна промяна и съм сигурна, че дъщерята, която очаквам ще усети всичката тази позитивна енергия, която получава. И от мен, и от вас."



Припомняме, че Стейси Киблър стана известна в шоубизнеса покрай 2-годишната си връзка с актьора Джордж Клуни, на която двамата сложиха край през юли 2013 г. След приключването на техния романс тя бързо се преориентира, и само след осем месечна бурна любов с Джаред Побре, двамата сключиха брак на тайна церемония в Мексико.

 

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра