Следва

Лейди Гага със скромна венчавка в Космоса

Поли Генова призна за новата си любов

Поли Генова призна за новата си любов

People of art преди 9 години

Певицата Поли Генова е на седмото небе с новото си гадже. Тя най-сетне откри любовта в лицето на свой колега, музикант, който е малко по-голям от нея.

„Щастлива съм, че взаимно се открихме. Намерих човек, който по някакъв начин прилича на мен – много цени свободата си и е над нещата. А това ме удовлетворява напълно. Споделяме емоции, имаме сходни интереси, страхотно е”, призна пред списание LOVEstyle бунтарката на родната попмузика. В момента Поли предпочита да остави нещата с прясното й завоевание да се развият от само себе си, а не излишно да пришпорва емоциите в неправилната посока.

Генова преживя любовна драма през декември миналата година, след като стана победител в риалити формата „Музикална академия”. Когато се прибра в къщи след шоуто, тя установи, че приятелят й Вернер Москов, с когото деляха общ дом, я е зарязал. Младежът се изнесъл, без дори да й остави бележка за сбогом.

За да забрави драмата, Поли се отдаде на пътувания в чужбина и купони с приятели. Преди три месеца певицата беше изловена от папараци с рус младеж по столични улици. Тогава обаче предпочете да не обяснява дали това е новото й гадже, или просто е приятел.

В момента изпълнителката на „На инат” обикаля страната като част от турнето на “Комиците”. През есента ще излязат няколко нейни песни и акустични проекти.

More from View Sofia

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра