Следва

Алекс Сърчаджиева и Ники Кънчев се нацелуваха пред всички

Лейди Гага със скромна венчавка в Космоса

Най-новата приумица на Лейди Гага, която тя старателно обмисляла напоследък, е да сключи брак с любимия си Тайлър Кини в Космоса...

People of art преди 9 години

Най-новата приумица на Лейди Гага, която тя старателно обмисляла напоследък, е да сключи брак с любимия си Тайлър Кини в Космоса.

Тя вече е обсъдила с любимия идеята си да са първата двойка омъжила се в небето и той пък съвсем неизненадващо е приел да полети с нея. 

Двамата смятат да направят скромна венчавка на борда на ракетата на Ричард Брансън - Virgin Galactic, а пътешествието е планирано за другата година. Лейди Гага ще бъде и първата звезда, която ще пее на живо в Космоса като по тази причина е единствената, получила билета си безплатно. Други знаменитости трябваше да дадат по около 150 000 долара за шанса да се реят извън обсега на гравитацията.

„Гага и Тайлър искат да се врекат един на друг до живот и смятат, че космическото пътешествие е огромна възможност да го направят епично. Типично за Гага, тя ще има най-нетрадиционната сватба. Разбира се, венчавката ще бъде симулативна, тъй като няма да има свещеник или друго религиозно лице на борда, но те не се вълнуват от това, тъй като истински се обичат и искат да си направят обещание до живот”, каза източник пред Daily Star.

Брад Пит, Анджелина Джоли и Аштън Кътчър са част от звездите, които вероятно ще присъстват на сватбата на Гага и Кини, тъй като вече са със закупени билети. 

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра