Следва

"Бон Апети" с Лора и Стоян се завръща в ефира на Нова

Алекс Сърчаджиева и Ники Кънчев се нацелуваха пред всички

Двамата водещи, известни със здравите си семейства, бяха изловени в момент на нежност...

People of art преди 9 години

Страстна целувка между Алекс Сърчаджиева и Ники Кънчев възмути всички в мрежата. Двамата водещи, известни със здравите си семейства, бяха изловени в момент на нежност, в който са преплели страстно устни от камерите и предизвикаха хиляди въпроси за отношенията между тях.

Но за жалост на интригантите, този чувствен кадър не е плод на някакво закъсняло влюбване, а само и единствено с цел PR на новия сезон на ВИП брадър.

Двамата ще бъдат отново водещи на реалитито и в стилистистиката на новия сезон заснеха реплика на “Братската целувка” на Леонид Брежнев и Ерих Хонекер. Тази целувка се превърна в една от емблемите на социалистическата епоха и бе пресъздадена с графити през 1990 г. на Берлинската стена. Заглавието гласи "Господи, помогни ми да оцелея от тази смъртоносна любов".


 

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра