Следва

Днес избрахме: Новата серия за мъже Anti-Hair Fall на head & shoulders

Какво ново: CND вдъхновени от есенните модни тенденции за нова колекция лакове - "Модерен фолклор"

Модните тенденциите за Есен 2014представят богато украсени дизайни върху ръчно изработени тъкани, създадени за да провокират сетивата...

Nails преди 9 години

Модните тенденциите за Есен 2014 представят богато украсени дизайни върху ръчно изработени тъкани, създадени за да провокират сетивата. Техните фини орнаменти вдъхновяват новите CND традиции за есента на 2014г., които се трансформират в изключителната колекция Модерен фолклор.

„Този сезон ноктите са майсторски декорирани като миниатюрни произведения на изкуството, богато оцветени в златно, пурпурно и индиго.“, споделя съоснователят и артистичен директор на CND Джен Арнолд.

За Есен 2014 палитрата на оригиналния CND ShellacTM е допълнена с цветовете Locket Love, Fine Vermilion, Rose Brocade, Crimson Sash, Indigo Frock и Plum Paisley. Предложенията на дълготрайния лак CND VinyluxTM Weekly Polish са обогатени с Fine Vermilion, Rose Brocade, Crimson Sash, Indigo Frock и Plum Paisley, а част от колекцията Модерен фолклор е и изкусителния Locket Love.

За постигането на ефектни декорации в актуалните есенни тенденции CND представя и лимитиран професионален комплект CND Арт пигменти, с който маникюристите могат да предложат още по-голямо разнообразие на своите клиенти.

CND ShellacTM е единственият хибриден лак. Неговата революционна технология с 6 патента комбинира удобството на лака и трайността на гела. CND Shellac е истинска иновация за маникюр без износване и напукване, с гарантирана дълготрайност от 14+ дни.

Системата CND VINYLUX™ WEEKLY POLISH гарантира перфектен маникюр с изключителен блясък. Тя се прилага без основа, а благодарение на ProLight технологията издръжливостта на маникюра се засилва от естествената дневна светлина. Системата включва VINYLUX™ WEEKLY POLISH цвят и VINYLUX™ WEEKLY POLISH топ лак, които се използват съвместно за постигане на още по-добър резултат.

Комплектът включва CND Арт пигменти: Ornate Halo, Rose Notion, Crushed Suede, Jade Rekindled и Plush Velour

CND Арт пигментите са предназначени за професионална употреба в салона и могат да се използват със CND ShellacTM, CND VinyluxTM, както и при ноктопластика с гел или акрил.

More Nails