Следва

Четиво в четвъртък: "#НаЖивоОтСофия" от Александър Шпатов

От любов към големия екран: какво ново в киното в заглавия и трейлъри

Лятното настроение продължава с още от любимите ни филми...

Movies & TV преди 9 години

Лятното настроение продължава с още от любимите ни филми. Искаме да се смеем, искаме да тръпнем в очакване, искаме да изживеем всеки един момент заедно с героите. Къде? В киносалона разбира се. Големият екран отново ни призовава с най-интересните, вълнуващи и спиращи дъха заглавия. Затова просто няма как да не сме там.

За съжаление, не можахме да присъстваме на бляскавата премиера на "Костенурките нинджа" в Ел Ей, но затова пък задължително ни очаквайте на премиерата в България, от която ни дели само един ден.

Какво друго? Вижте новите трейлъри, и хайде на кино!

(Trailer 1, Trailer 2, Trailer 3, Trailer 4)
 
"Ако остана"

Актьорите: Лорън Лий Смит, Джошуа Ленард, Джейкъб Дейвис, Лиана Либерато, Мирей Инос, Джейми Блекли, Клои, Грейс Мориц, Алиа О'Брайън

Режисьорът:  Р. Дж. Кътлър

Сюжетът: Сюжетът проследява живота на 16-годишната Мия (в ролята Клои Морец), която има всичко от което момиче на нейната възраст се нуждае - добро семейство, отдаден приятел и ежедневие изпълнено с радости и музика. Но едно пътуване в силно заснежен участък от щата променя завинаги нейния живот.

Премиерата: 22 август 2014 година

 

"The November Man"

Актьорите: Пиърс Броснан, Олга Куриленко, Люк Брейси, Елиза Тайлър, Уил Патън, Патрик Кенеди

Режисьорът: Роджър Доналдсън

Сюжетът: „The November Man” разказва за бившия агент на ЦРУ Питър Деверо (Броснан), чийто спокоен живот извън службите е нарушен, когато е принуден да приеме една последна задача – да осигури оцеляването на изключително важен свидетел (Олга Куриленко). Деверо скоро открива, че задачата му го е превърнала в мишена на бившия му ученик и приятел Дейвид Мейсън (Люк Брейси). С нарастващото подозрение за „къртица” в агенцията, Деверо не може да се довери на никого…

Премиерата: 27 август 2014 година

 

"The Prince"

Актьорите: Брус Уилис, Джон Кюсак, Джейсън Патрик, Къртис „50 Cent” Джаксън, Тара Холт, Джесика Лоундес

Режисьорът: Брайън А. Милър

Сюжетът: Сюжетът на филма ни представя историята на бивш бандит , в ролята е Брус Уилис, който се опитва да живее нормален живот, след като се е отказал от досегашните си навици. Но когато неговата дъщеря е отвлечена, той бързо трябва да си припомни своите умения. Сега, когато вече е ясно, кой стои зад всичко това, а именно негов дългогодишен враг, който търси отмъщение, той трябва да даде всичко от себе си, за да спаси дъщеря си.

Премиерата: 22 август 2014 година 

 

"Revenge of the Green Dragons"

Актьорите: Джъстин Чон, Кевин Ву, Хари Шум младши, Шуя Чанг, Джеф Пиърсън, Били Магнусен и Рей Лиота.

Режисьорът: Андрю Лау и Андрю Лу

Сюжетът: В стила на криминалните класики „Mean Streets” и „Infernal Affairs”, „Revenge of the Green Dragons” проследява съдбата на двама братя имигранти – Съни (Джъстин Чон) и Стивън (Кевин Ву), които за да оцелеят сред ужасяващата бедност в Ню Йорк през 80-те, стават част от „Зелените дракони”, престъпна банда в Китайския квартал. Братята бързо се издигат в редиците и привличат нежеланото внимание на градските ченгета. След като провалена любовна афера кара Съни да се обърне срещу брат си, той решава да отмъсти на бандата, която го е превърнала в престъпник. Режисьорите Андрю Лау и Андрю Лу и легендарният изпълнителен продуцент Мартин Скорсезе предлагат гениален микс от хонгконгски екшън и нюйоркски трилър, представяйки невижданата досега истинска история на „Зелените дракони”.

Премиерата: 11 септември 2014 година (по DirecTV)

More Movies & TV