Следва

(untitled) от Maison Martin Margiela

Днес си купихме: Малка градска чанта, обувки Proenza Schouler за топла есен, гащеризон от фин вълнен плат

Първия редакторски избор за идващата топла есен...

Shopping преди 9 години

В рубриката ни за удивителни шопинг находки, в която избираме три, пет или повече неща, които обикновено се намират на само един клик разстояние, но не толкова лесно се откриват във вселената от онлайн магазини, днес ти представяме първия редакторски избор за идващата топла есен:

ПЛАМЕНА - Градско другарче за есенни щуротии


Тя е малка, но забележителна, практична и в състояние да събере всичките ни летни спомени на едно място. A редом с тях прибираме красиво портмоне, великолепно червило и любим парфюм. Есента трябва да ухае приятно, да е удобна, а другото са екстри.

Градското другарче с марка 3.1 PHILLIP LIM, купувам още преди да сме влезли в есента от farfetch.com за 800 евро.

ГАБРИЕЛА - Монохромен вихър в топла есен

Сред омарата от сливаща се черно-бяла луксозна кожа, дърво и метал, сърцето ми непринудено ускорява ритъма си, а главата ми едва доловимо се замайва, докато натискам бутона "add to shopping bag".

И ето че италианските майстори от Proenza Schouler отново са надминали себе си, създавайки този монохромен вихър с неустоимо отворено пръстче. Първа и вече любима есенна покупка за 775 евро от forzieri.com.

ДИАНА - Лятна песен в есенна тоналност


Лятна песен в есенна тоналност – гащеризон от фин вълнен плат за първите по-хладни дни. Страхотната дреха с етикет MAISON MARTIN MARGIELA, изглежда като издължено сако без ръкави облечено върху съвършен панталон.

Универсален боец за най-разнообразни по характер ангажименти, верен на деловия стил и съвременния коктейлен минимализъм едновременно. Силуетът дисциплинира движенията след летните своеволия, придава строгост и категоричност, с доза динамичен сексапил. Взимам си го от net-a-porter.com за 1195 евро.
 

More Shopping