Следва

Мария Шарапова за The Edit: What it takes to be the best!

София Вергара се омъжва (снимки)

Кога успя 42-годишната звезда от "Спасители на плажа", "Модерно семейство" и "Мачете убива", от които я помним последно, да скъса с бившето си гадже Ник Лоеб, кога стана ясно, че нещата на любовния фронт са супер сериозни, при това с нов човек...

Други преди 9 години

Кога успя 42-годишната звезда от "Спасители на плажа", "Модерно семейство" и "Мачете убива", от които я помним последно, да скъса с бившето си гадже Ник Лоеб, кога стана ясно, че нещата на любовния фронт са супер сериозни, при това с нов човек.

Новият възлюбен на София, красавецът Джо Манганиело (известен от сериала "Истинска кръв"), вече е направил предложение на хубавицата и на пръста на Вергара блести годежен пръстен с огромен камък! 

Преди дни София беше засечена в Холивуд близо до дома си. Актрисата, очевидно забързана нанякъде по свои дела, изобщо не изглежда сърдита на папараците, напротив, усмихва се широко и щастливо, и дори демонстрира "случайно" новото си украшение.



Всъщност, отношенията на София Вергара с Джо изобщо не са тайна. Двамата излизат от май тази година, и по всичко личи, че раздялата на София с бившия - Ник, се е случила именно заради този нов роман. В скорошно интервю звездата споделя: "В този момент съм супер щастлива в личния си живот. По-добре не може да бъде!"

А в своя Twitter актрисата периодично качва снимки на величествените букети, които й подарява Джо, придружени от загадъчни постове: "Единственото, което ми е нужно...".

Дааа, поредната звездна сватба се задава, остава да се надяваме, че годежът няма да е най-дългият, и скоро ще гледаме снимки от страхотно сватбено тържество.

More Други