Следва

Психоаналитикът на Брад Пит хвърли бомба: актьорът не обича Анджелина Джоли

Вяра Атова се връща към върха с "Тук и сега"

Отдавна чакахме това завръщане на Вяра Атова.

Music преди 9 години

Ако трябва да сме честни, отдавна чакахме това завръщане на Вяра Атова. Фенове сме й още от времето, когато се подвизаваше под псевдонима AV и от мига, в който чухме дебютното й парче с рапърите Young BB Young "Нямам време".

Липсваше ни R&B усещането в следващите й сингли, но ето, днес можем да му се насладим с цялото си сърце, защото чаровната изпълнителка атакува родните музикални класации с „Тук и сега“, което само преди няколко дни се сдоби и с ефектен видеоклип.

Мини филмчето бе заснето изцяло в района на Лозенец и в най-актуалния морски клуб Hacienda Beach. Песента е по музика и текст на самата Вяра, а аранжимента е дело на Николай Х-а. Клипът ни пренася на морския плаж и носи купонджийски заряд, тъй като има кадри от участието на поп изпълнителката на сцената на Hacienda. Видеото е режисирано от Вяра с помощта на Добри Николов. Монтажът е на Тодор Велев, а стайлигът е дело на Ралица Фиданова.



Въпреки че по време на снимките се изсипа проливен дъжд, видеото е слънчево и позитивно. Неговата премиера се състоя в родното Сен Тропе по време на участието на Любо Киров, който разцелува Вяра и пожела успех на новият й проект. Тя от своя страна призна, че подготвя прочувствена балада, която смята да пусне на музикалния пазар през есента. Водещата на Националната лотария се стяга и за новия тв сезон на популярната игра за късметлии.
 

More Music