Следва

Дизайн за вдъхновение: Малка лятна вила с плаж отпред

3+3 въпроса към едно градско момиче: Виктория

Тя е Виктория, за приятелите Вики, на 21 години от София...

All About Life преди 9 години

Тя е Виктория, за приятелите Вики, на 21 години от София. Завършва рекламен дизайн в Национална гимназия по приложни изкуства 'Свети Лука' и съвсем логично продължава обучението си в Художествената академия със специалност Мода. Обича динамиката и красотата и безсъмнено такъв е пътят в живота, който тя e избрала да следва. Днес се срещаме с нея, за да й зададем 3+3 въпроса за града, за нея и за стила... 



V.S. Kои са най-зареждащите за теб места в града?
В: Както са казали - моят дом е моята крепост, затова поставям на първо място моята стая. Чувствам се толкова в свои води в нея. Най-малкото, че е създаден по мои идеи, в бяло и бежово, със сини щори за студена красота... Има толкова малка, но приветлива тераска, която, въпреки големината си, е способна да събере всичките ми мечти.

Извън моето укрепление обичам разходките из Южния парк, прекарвам часове и пред Народния театър, сред верни приятели и нови и интересни такива.

Обожавам като цяло и факта, че София ни е разглезила с всичките си толкова прекрасни места за хапване. Освен, че можеш да откриеш страшно разнообразни, могат да се намерят и страшно вкусни неща.

V.S. А какво е първото нещо, с което асоциираш "нощна София"?
В: Първото нещо, с което асоциирам нощна София са такситата. Много обичам, като се прибирам късно вечер пеша или с колело да ги виждам на светофарите, до мен или в далечината, като пчелички, допълнени прекрасно от хилядите светлинки, които стават едно с колите, като притвориш леко очи. 

V.S. Какъв е цветът на София?
В: Жълт, заради такситата.



V.S. Какво би взела от гардероба на майка си или баба си?
В: Какво бих взела от гърдероба на мама? Трябва да питате нея, за да ви се оплаче, но за това трябва отделна статия. Радостта й е, че не мога да й вземам обувките! А от този на баба от младите й години, наскоро покрай една задача, свързана с Академията, се сдобих с няколко поли и ризи.

V.S. Ще ни признаеш ли какво си тананикаш напоследък?
В: Напоследък се връщам към любими песнички от преди, навяващи спомени, сега се сещам за Christian Walz - Wonderchild; а друга от по-новите, но която ме докосна, може би до голяма степен и заради клипа е Sia – Chandelier.

V.S. Кое е най-якото нещо, което си си купувала?
В: От извесно време ставам все по-голям фен на Secon hand. Последно си купих два панталона с висока талия и много широки крачоли. Силно пристрастна съм и към очилата като моден аксесоар. Последно си взех от Promod в Mall of Sofia кръгли с двойни стъкла. Задължително всяка визия запълвам и с любим чифт гуменки. Сега такива са сините ми Vans с лек флорален мотив и равна платформа от магазин Contrabanda.

Виктория е част от хората, които създават новата София, такава, каквато искаме да бъде – интересна, вълнуваща, пълна с енергия. Heineken отдава заслуженото на подобни личности и иска да открие още. Можеш да се включиш и ти и да ги споделиш с хаштаг #opensofia във Facebook, Instagram и Twitter. Снимай и не забравяй да добавиш хаштага!



Виж още снимки на Вики в Sofia Street Style >>>

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 6 дни

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 4 дни

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.

Астро: 4-те зодии, предразположени към психични разстройства

All About Life преди 4 дни

Коя зодия според вас е най-склонна към депресия? Кой е по-вероятно да има хистрионно разстройство на личността? Става дума за четирима представители на зодиакалния кръг, чиято психика е много лабилна.