Следва

Добре е да се пробва: Новият фон дьо тен "Mousse" ефект и "Hydra" ефект на La Roche – Posay

Днес избрахме: Новата серия за мъже Anti-Hair Fall на head & shoulders

Да си невидим може да има своите предимства, но не и когато искаш да се откроиш и да направиш впечатление...

Hair преди 9 години

Да си невидим може да има своите предимства, но не и когато искаш да се откроиш и да направиш впечатление. Притесненията от изтъняването на косата пораждат у нас желание да се скрием, но head & shoulders е тук, за да помогне. Като използват опита си в грижата за косата и скалпа, експертите на head & shoulders разработват иновативната Anti-Hair Fall колекция, създадена, за да направи косата по-здрава и защитена от оредяване с напредване на възрастта, като същевременно премахва до 100% от пърхота.

Новата серия на head & shoulders, включваща Anti-Hair Fall шампоан и тоник, дава решение едновременно на два проблема - пърхота и оредяването на косата. Заедно двата продукта осигуряват двойна грижа и позволяват на мъжете да се възползват максимално от най-новите открития на head & shoulders за незабавно и дълготрайно уплътняване на косата и защита срещу бъдещо увреждане и накъсване.

Шампоанът използва мощната активна съставка цинк пиритион (ZPT), която спомага за намаляването на пърхота още след първото измиване, като едновременно с това осигурява защита на косата под формата на леки повърхности вещества, които не утежняват допълнително тънката коса.



Тоникът Anti Hair-Fall може да се използва веднъж дневно върху мокра или суха коса, след което тя се стилизира както обикновено. Той осигурява мигновена полза за косата благодарение на специалната комбинация от съставки “Triple Active Complex”, която включва пантенол, ниацинамид и кофеин. Тази иновативна формула директно подобрява състоянието на кожата на скалпа и осигурява незабавно и дълготрайно уплътняване на косъма. Тя е създадена да ускорява микро-циркулацията и да подобрява оросяването на скалпа. “Triple Active Complex” активно подобрява бариерната функция на кожата на главата, което води до видимо по-здрава и по-плътна на допир коса. Съставките навлизат в структурата на косъма като по този начин го заздравяват едновременно отвътре и отвън. 


 

More Hair