Следва

National Geographic Channel (NGC) пита българските зрители кои са техните ключови моменти от 90-те години

Рут Колева се поля с ледена вода и дари средства в подкрепа на Мизия

Младата певица дари 1000 лв. по сметката на Българския червен кръст, в помощ на пострадалите от наводненията в Мизия и останалите засегнати райони...

People of art преди 9 години

Певицата Рут Колева се заля с ледена вода и дари средства за бедстващите в Мизия. Тя прие предизвикателството Ice Bucket Challenge, предизвикана от Максим Бехар.

Младата певица дари 1000 лв. по сметката на Българския червен кръст, в помощ на пострадалите от наводненията в Мизия и останалите засегнати райони.

Рут Колева на свой ред предизвика да продължат каузата продуцента Магърдич Халваджиян, телевизионния водещ Антон Хекимян и цигуларя Васко Василев.

Видеото с Рут Колева може да видите тук:

Максим Бехар подкрепи международната идея Ice Bucket Challenge, призовавайки събраните средства да бъдат дарени в помощ на бедстващите хора в Мизия и другите засегнати райони, започната съвместно с #FollowMeToSofia.

Той предизвика еврокомисаря Кристалина Георгиева, певицата Рут Колева и банкера Левон Хампарцумян. От тримата номинирани само Рут Колева се поля с ледена вода, а еврокомисарят Георгиева дари 5000 лв. лични средства за каузата, подкрепена от Българския червен кръст.

Като част от тази проява „номинираните” са „задължени” да дарят 10 лв. и да приемат предизвикателството да се полеят с ледена вода, а отказалите са длъжни да дарят 100 лв. и да нямат право да номинират други хора. Системата на мултиплициране на участващите повишава интереса към каузата, насърчава подкрепата от страна на повече хора и е ефективен начин за събиране на дарения.

Предизвикателството към Максим Бехар бе отправено от Делян Момчилов – негов колега, и от „#FollowMeToSofia”

 

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра