Следва

Throwback Thursday: 10-те парка и градинки в София, в които ЛЯТОТО има друг вкус

Седмичен ХОРОСКОП - 25.08 – 31.08

Спокойното на вид начало на седмицата, в късния следобед на понеделник ще започне бързо да се влошава. 

Astro преди 9 години

Спокойното на вид начало на седмицата, в късния следобед на понеделник ще започне бързо да се влошава. Първо, новолунието (18:02), понижаващо общия тонус, а след това набиращият скорост съвпад на Марс със Сатурн.
Според класиката Maрс - импулс, действие, динамика, разрушение. Сатурн - граници, пречки, правила и т.н. Техният съвпад често маркира разрушаване на някакви устои, пренебрегване на общоприетите правила, пробив към нова реалност. Този път има вероятност да се прояви чрез груб скандал, свързан със силовите структури на властта или злоупотреба със сила.

От вторник вечерта Венера ще направи неблагоприятен аспект с този съвпад и действието на цялата конфигурация ще продължи до четвъртък включително. Тълкуванията може да бъдат няколко, но най-вероятно е следното: ще има някакво събитие, резонансно и неприятно, способно силно да повлияе както международното мнение, относно текущите "горещи" конфликти, така и баланса на силите на противниковите страни.
В момента има вероятност от силен удар по репутацията и финансовите възможности, вътрешен скандал, разделение на съюзническите позиции.

Състоянието на биосферата ще бъде в отрицателната зона и в петък, и събота - заради действието на опозицията на Слънцето с Нептун, което може да означава разочарование и чувство на неудовлетвореност от очевидна измама, изтичане на секретна информация и необходимост от преразглеждане на плановете…
Най-благоприятният и спокоен ден на седмицата ще бъде неделя.

ОВЕН 21.03 – 20.04

Изборът е твой!

През цялата седмица може да те преследват различни проблеми, конфликти с други хора, препятствия и трудности. Проблемът е, че не си направил своя избор, не си взел еднозначно решение, все още се съмняваш и затова енергията ти не е насочена в една посока, а това те прави слаб. Събери мислите си и направи своя избор, вземи решение къде искаш да отидеш и какво да правиш. Тази смела и важна стъпка ще ти спести много неприятности и към края на седмицата в живота ти ще настъпи мир и спокойствие.

ТЕЛЕЦ 21.04 – 21.05

Земни грижи!

Витаенето из облаците е състояние добро за душата, позволяващо да се отпуснеш и отдъхнеш. Но ако не си творческа натура, откъсването за дълго от земните грижи (а понякога дори и за кратко) води до не много добри резултати. Започвайки от средата на седмицата, нарастват изискванията към теб по доста земни въпроси, такива като работа и взаимоотношения с финанси. През този период е необходимо да полагаш много усилия, насочени към поддържане на текущите проблеми. Не е много добро време за пазаруване и разходи, възможни са загуби.

БЛИЗНАЦИ 22.05 – 21.06

Повече разум!


Нова тенденция в личния живот, запознанство или подновяване на стари чувства, може да доведат до конфликт, тъй като чувствата може да се различават от реалността или твоите вътрешни желания. Това се случва, когато приписваш на половинката си нехарактерни за него качества, а такива, каквито искаш да видиш. И когато най-накрая маската падне, се разочароваш и започваш да обвиняваш за всичко човека до теб, който в крайна сметка няма нищо общо с тази ситуация. По-разумно отношение към собствените чувства и емоции ще ти помогне да се справиш с положението.

РАК 22.06 – 23.07

Фокусирай се върху своите цели!


През първата половина на седмицата ще те посещават тежки мисли, до теб може да стигне някаква информация, която няма да е много приятна. Не си струва да правиш прибързани заключения и да взимаш каквито и да било решения, камо ли да пристъпваш към действия. Няма никаква гаранция, че страховете ти са оправдани, най-вероятно всичко ще се нареди. Опитай се да се потопиш в работата и домашните задължения, за да отвлечеш вниманието си от негативните преживявания.

ЛЪВ 24.07 – 23.08

Разчисти душата и живота си от всичко старо, ненужно!

Сериозни и в известен смисъл дори опасни промени те очакват през тази седмица. Твърде много се е натрупало от това, което ти пречи спокойно да вървиш напред. Стари идеи, запознанства, желания - всичко това ти тежи. Най-добрият вариант за теб би бил - да се отървеш от старото, за да освободиш място за нещо ново. В този период ти предстои да останеш малко насаме със себе си и мислите си, но затова пък в края на седмицата ще можеш да почувстваш положителен резултат под формата на нови идеи и възможности.

ДЕВА 24.08 – 23.09

Успешна седмица!

Седмицата ще бъде много успешна за теб, захващай се смело с всякакви неща, особено с тези, които вече са започнати, но не са доведени до край. Също и с такива, които изискват от теб пресметливост и изобретателност. Ще се почувстваш много уверено, което ще ти позволи да влияеш на мнението на околните и да формираш тяхната позиция. А в края на седмицата всички твои идеи и планове ще започнат постепенно да се реализират, позволявайки ти да се движиш напред и да постигаш целите си.

ВЕЗНИ 24.09 – 23.10

Мир, хармония или застой!

Мир и спокойствие те очаква през тази седмица, но то може да бъде както осъзнато и желано, така и наложено от външни обстоятелства. Във всеки случай, сега трябва да спреш, да прекратиш действията си, взимането на решения, всякаква суета и да се стремиш към хармония със самия себе си. Всичко зависи от това, как ще възприемаш случващото се. За тези, които не са готови да приемат важността на този етап, случващото се ще изглежда като застой. От друга страна - това е процес на постигане на мир и хармония, духовно равновесие, който в последствие ще те доведе до нови радостни чувства и положителни емоции, отървавайки те от всичко негативно.

СКОРПИОН 24.10 – 22.11

Плувай по течението!

Намираш се в плен на илюзии и не можеш да решиш кой път да избереш, как да постъпиш. Моментът не е добър за взимане на важни решения. Затова е по-добре да спреш да размишляваш и да не насилваш нещата, а да им дадеш време сами да се случат в правилния темп и правилния ритъм. В момента просто плувай по течението. Ще дойде момент, когато умът ти ще се изясни и ще можеш да промениш коренно живота си. Най-вероятно това ще се случи в края на седмицата.

СТРЕЛЕЦ 23.11 – 21.12

Късметът е в самия теб!

Тази седмица късметът не е на твоя страна, така че не разчитай на успех и не се захващай с неща, които не са ти по силите. В началото на периода, в теб може да се появи желание да се захванеш с нещо рисковано, но е малко вероятно това да ти донесе успех и печалба, така че е по-добре да сдържиш този порив и да го запазиш за по-успешен момент. В взаимоотношенията с колегите и партньора, също може да възникнат проблеми, а това налага да разчиташ само на себе си. Едва в края на седмицата, може да очакваш приятни събития в емоционалната сфера.

КОЗИРОГ 22.12 – 20.01

Щастието е в ръцете ти!

Хороскопът за тази седмица напомня на всички Козирози и семейни, и немного, и самотни и не много, че ентусиазмът е заразителен. Отсъствието му - също. Смехът е заразителен. Отсъствието му - също. Любовта е заразителна. Липсата и` - също. Не забравяй тези прости правила и тогава краят на август ще ти даде това, което искаш. Искаш да се смееш - сам заразявай всички с радост и смях, искаш любов - заразявай всички с любовта си!

ВОДОЛЕЙ 21.01 – 19.02

Напредък в отношенията!


Много благоприятна седмица за теб по отношение на междуличностните отношения и емоциите, но по-малко благоприятна във финансов смисъл. Очаква те стабилна и радостна атмосфера в семейството или в отношенията с любимия човек. Много подходящ момент за друг етап в отношенията (например, брак, или планиране на деца). Периодът е благоприятен за романтичната сфера, но с нововъведенията в материалните дела, сега си струва да се изчака, успех там не се очаква.

РИБИ 20.02 – 20.03

Обърни внимание на чувствата си!

Необходимо е да вземеш под контрол емоционалната страна на нещата, колкото и да е трудно, и колкото и да ти се иска да оставиш всичко както си е. Опитай се да разбереш какво се случва, да си направиш самоанализ - това ще ти позволи да се измъкнеш от трудна и привидно безизходна ситуация. Благодарение на работата върху себе си, към края на седмицата ще дишаш по-спокойно и да усетиш мир и спокойствие в душата си. В този период доброто настроение зависи изцяло от теб

More Astro