Следва

Ladie's sweatshirt

Петте неща, които харесахме в модата през изминалата седмица

Кара Делевин държи всички кампании на годината и се справя чудесно, поне засега. Последното...

All fashion преди 9 години

Новата черна орхидея Кара Делевин

Кара Делевин държи всички кампании на годината и се справя чудесно, поне засега. Последното завоевание на златното момиче е Том Форд, който поверява на лицето и тялото й рекламата на аромата Black Orchid. Гола, предизвикателна и секси, 22-годишната Кара е с тъмен маникюр, гладка прибрана коса, която открива лицето й в минималистичен грим и заобиколена от цветчета на лилави орхидеи. И ние харесваме много образа, който като че ли успява именно в този кадър да извади тъмните води на подсъзнанието ни наяве. 



Ана Уинтър прие предизвикателството ice-bucket



Когато по-рано тази седмица, леденото предизвикателство стигна до върховете на модната индустрия в лицето на Жизел Бюндхен и Марио Тестино, всички знаехме, че е въпрос на време „ледената кралица” Ана Уинтър да бъде номинирана. Все пак отвъд каузата, предизвикателството предполага да видим емблематичната, подобна на каска прическа на Анна в един малко по-различен вариант.
Саботажът дойде от вътрешен човек, а именно от Бий Шафър, която хвърли ръкавицата към майка си. Поздравяваме Ана Уинтър за смелостта да излезе от зоната на комфорта и да покаже на всички... нормална човешка реакция, документирана с видео, което можете да видите тук.

Алекса Чънг навлиза в нова фешън ера



Толкова се радваме, че Алекса Чънг най-после изостави противоречивия, леко момчешки, гръндж и непукистки стил, в който се появяваше открай време, че нямаше как да не похвалим последния й избор. Фотографите не пропуснаха да документират страхотното творение от есенната колекция на Burberry Prorsum, в което младата звезда блестеше миналата седмица.

Ефирната, но доста сложна за носене рокля с дълъг ръкав, в цвят екрю и ръчно рисуван цветен мотив, превърна Алекса в момиче поне за милион долара, а моделът „ Nicole” на Бионда Кастана със средно висок ток затвърждава позициите си на новите й любими обувки. Отново ще следим отблизо всяка нейна крачка, защото със сигурност предстои много красива модна есен за Алекса.

Новото червило на Avon за селфи без филтър






Намираме, че има нещо много самодоволно в публикуването на селфи в Instagram, за което не е използван филтър. Снимка без Walden или X-Pro във виртуалния свят е като да излезеш гола на улицата без изобщо да ти пука, просто защото изглеждаш зашеметяващо.

Към всички, които все още набират смелост да се покажат на света без филтър, са насочени усилията на Avon и тяхната нова гама червила, с обещание за перфектно selfie, което няма да изисква филтър.

Лидерите в индустрията на красотата, които продават четири червила всяка отделна секунда, са разработили нов продукт, Ultra Colour Bold, тяхното най-концентрирано червило досега, предназначено да създава покритие с максимална пигментация, оставяйки единствено удоволствието от правене на муцунки пред обектива. Идеята е, че съвършено очертаните устни грабват вниманието в кадъра, и отменят необходимостта от опушен грим или пък тонове фон дьо тен и скулптуриране на лицето.

В потока от над 17 милиона селфита, публикувани в социалните медии седмично, устните със сигурност са притегателен център за вниманието на зрителя. А каква по-хубава новина от тази, за момичета, които правят най-малко четири селфита в минута.

Тави Гевинсон превзема сцената





18-годишната Тави Гевинсон е постигнала повече, отколкото много жени на два пъти по толкова години: само на 11 тя стартира култовия блог Style Rookie, който я превърна в една от най-младите стил икони в последните няколко години, и й осигури безброй имитатори; три години по-късно, основава много популярното и четено списание Rookie, с което вдъхновява младите жени по цял свят. А през 2012 Тави е поканена да вземе участие в TED Talk за младежта и модерния феминизъм. Този месец дребничката на ръст Тави прави дебют на Бродуей, и по ирония на съдбата, той ще е в драмата на Кенет Лонерган „Това е нашата младеж”, която се занимава с проблемите на привилегированите младежи, които се превръщат в нехранимайковци. "Много е странно, но пиесата е като събуждане от фантазията", казва Гевинсон.



Тави планира да отложи началото на колежа с една година, но ще продължи да поддържа Rookie – като всеки, който е постигнал много, тя е много добра в мултитаскинга. Радваме се, че една от любимите ни блогърки не спира да се развива, да си поставя предизвикателства, да надскача себе си, и се надяваме да имаме възможност да видим сценичните й изяви. " Редактирането и писането са много самотни занимания, така че е хубаво, че мога да играя", казва тя.

Успех, Тави!

More All fashion