Следва

Победителите: MTV Video Music Awards 2014

Аntonio, fa caldo! Бандерас - неудържим и свободен в Сен Тропе

Точно два месеца минаха, откакто Антонио Бандерас и Мелани Грифит обявиха...

People of art преди 9 години

Точно два месеца минаха, откакто Антонио Бандерас и Мелани Грифит обявиха развода си след 18 години брак. И докато актрисата се наслаждава на свободата и прелестите на зрялата възраст, мачо Антонио се е втурнал в живота - на 10 август актьорът отбеляза своя 54-ти рожден ден в Сен Тропе в обкръжението на дългокраки хубавици.

Вечерта на въпросния ден Бандерас се отправя към L'Opera - френски ресторант на брега, където не само вечеря, но и се радва на видимо приятната компания.



Първо знойният испанец е засечен от папараците, докато прегръща през талията блондинка в бяла рокля, отлично подчертаваща фигурата й, а малко по-късно сладурът е с друга мацка.

В топ форма и някак леко инфантилно радостен, Антонио дава вид на безумно зажаднял за разнообразие пич. Бракът им с Мелани изглеждаше железен, но видимо нещо е тежало на очарователния господин Бандерас. Между другото, той е в чудесна форма и в иначе спорния "Непобедимите 3", тъй че ако ви се иска още една порция от него, свеж и готин, мястото е киносалона, а моментът - сега.





















More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра