Следва

Ангелът Валери Петров

Обливанията с ледена вода продължават - вижте опитите на Кейт Мос, Риана, Еминем и още

Днес показваме някои от най-симпатичните заливка-видеа от уикенда, с представленията на...

Други преди 9 години

Благотворителният флашмоб с обливането с ледена вода ALS Ice Bucket Challenge продължава: вносни и родни звезди активно поддържат акцията и събират средства за намирането на метод за лечение на рядката болест на нервната система.

Днес показваме някои от най-симпатичните заливка-видеа от уикенда, с представленията на Кейт Мос, Бенедикт Камбербетч, Риана, Еминем, Джъстин Теру, Рийз Уидърспуун, Брадли Купър, Оливия Уайлд и други.

Припомняме, че всички участници в акцията действат по следната схема: някой от звездите предизвиква трима свои колеги, изричайки имената им, а после се залива с ледена вода от какъвто съд си е избрал.

Ако онзи, на когото е отправено предизвикателството, не го приеме в продължение на следващите няколко часа, е длъжен да пожертва сто долара в полза на фондация ALS Association. А онези, които са проявили смелост и са се залели, отделят само десет долара, и съответно предават щафетата. До този момент срещу флашмоба се обяви само Памела Андерсън: по думите й, учени от въпросната фондация провеждат жестоки изпитания над животни.

От нашенците, Джийсън Брад Луис пък обяви, че не приема повтарянето по папагалски на някакви хрумка от кой ли не и смята, че стига да имаме кауза ние, българите, можем да измислим още по-интересни инициативи, без да спомене обаче какви и за какво точно.



Тити Папазов се заля и предизвика Бареков и Иван Искров.

А Соломон Паси дори се самоснима с телефон докато изсипваше над главата си скромно количество студена вода.

 































More Други