View Sofia избра: Какво ще си купим от колекцията Studio на H&M, ексклузивeн репортаж от шоурума на марката

Есента съвсем скоро ще се появи зад ъгъла и, колкото и да ни става носталгично за...

Есента съвсем скоро ще се появи зад ъгъла, и, колкото и да ни става носталгично за щурите летни приключения край вълните с лимонада в ръка, толкова нямаме и капчица търпение да се сгушим в красотите на предстоящия сезон.

А те са в изобилие в новата есенно-зимна колекция на H&M Studio, игрива, изтънчена и по бохемски непринудена, точно като нас, градските героини, балансирайки между изкусителната женственост и строгия, стегнат силует на мъжкия костюм.

И за да сме абсолютно подготвени в деня, в който тя ще дебютира в над 250 магазина в целия свят, включително и в България, а именно – 4-ти септември, си обявихме прелестно предизвикателство – двама модни редактори от View Sofia отидоха на място в шоурума на марката, огледаха се, поколебаха се и селектираха. Всеки своите топ 7 и два общи миксирани сета, в които включиха своите избранници. После провериха степента на комбинативност между гледните си точки. И ето какво се получи – предпремиерното фешън риалити на View Sofia в H&M Studio.

Пола

Когато попаднеш в стая, пълна с красоти, задачата да се придържаш към конкретна бройка избори е почти непосилно изпълнима, особено когато всяка одежда ти проговаря с неустоимо бохемски body language и изкусително намигва с дантелените си детайли.

Коментари: 1

L
Lenny (2014/09/04 / 09:50)
Новата колекция определено е must have за гардероба на всяко градско момиче. Първото, което със сигурност ще си купя, е коприненият комбинезон. Определено ще трябва да си наложа някакъв лимит като редакторите :))

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.