Следва

Мона Недева пред View Sofia: „Трябва да се обединим и да спрем домашното насилие”

Обичта на известните: Джерард Бътлър с чисто ново парче

Както сме му свикнали, Джерард палува с мацки ден и нощ - за холивудския хубавец...

People of art преди 9 години

Както сме му свикнали, Джерард палува с мацки ден и нощ - за холивудския хубавец открай време е известно, че е повече от скоклив, що се касае до нежните му похождения.

Красавецът менка девойките, както децата си менкат карти от Била, затвърждавайки умело имиджа си на уникален женкар.

Преди дни папараците хванаха актьора с ново гадже, в смисъл на чисто ново, предвид факта, че буквално преди дни същият Бътлър се оказа в прегръдките на пак чисто ново, обаче различно маце в Дисниленд. Малко по-преди пък беше забелязан да се целува с трета.

Да изчисляваме завоеванията на мачото видно можем още дълго, но днес вниманието ни принадлежи на стройната дългокрака любителка на сърфинга, с която кумирът на милиони се прегръща, целува и закача на един от плажовете на гореща Калифорния.

Колеги от щатски медии вече се обзалагат - колко точно часа ще изкара актьорът с моментната мацка, която, признаваме е много готина, но какво от това...











Тове е дисни-компанията на Джерард, снимките са от преди малко повече от месец...

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 6 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра