Следва

PRETTYBOX с дъх на море през август

Тайни редакторски оръжия. Дамските несесери на екипа отблизо #1

Днес, в този прекрасен летен ден, ние, редакторите на ViewSofia, решихме да направим нещо...

Beauty News преди 9 години

Днес, в този прекрасен летен ден, ние, редакторите на ViewSofia, решихме да направим нещо различно и напишем нещо лично. А какво по-лично от това, да надникнем в чантата на една жена или по-точно в нейния несесер?

Всяка една от нас, оказа се, има своите тайни и хитрини. Букет от прекрасни цветя сме всички ние, жени, момичета, деца.

Играем всеки ден, по много, включително и на красота.

Какво ни трябва, за да сме най-красивите от всички? Всяка крие тайните си в несесер. Вечно подръка, съвсем наблизо, доста пълен, супер верен...

Надникваме заедно, днес и в следващите дни, и не възразяваме срещу открадването на красивите ни тайни...

Мариела, 31



В несесера ми по принцип цари истински хаос, но днес е изключително подреден, присъщо за една дама. Започвам с термалната вода на Avene, която е моят спасител в летните жеги. Ползвам я на морето, в града, на планина, навсякъде.

След термалната вода, задължително място има и моят хидратиращ крем Hydrance Optimale на Avene. Според мен това е най-добрата комбинация, която ме кара да се чувствам свежа, усмихната, уверена и в баланс с времето.

Следващият продукт, който е навсякъде с мен, е почистващото мляко за лице на Dior. Харесвам, че е в удобна и малка опаковка, а аз съм от момичетата, които не забравят вечер да премахнат грима от лицето, за да се събудят сутрин в най-прекрасната си и естествена красота.

Най-малкият и симпатичен продукт, който се подава от моя несесер, е мостра на Galenic с Argane.

Любопитна съм как ще подейства на кожата ми, защото ползвам арганово масло за косата и съм страшно доволна от резултата.

Моят гланц с перлен цвят, който прави устните ми пухкави и гладки, е на Klorane. Отскоро го имам и, честно казано, скоро няма да го сменя. Нося в себе си и спирала на Max Factor, а устните си подчертавам с гланц на L’Oreal и червило на Givenchy в оранжев цвят.

Очите ми харесват сенките на Bourjois. Цветът е толкова странен, че чак не мога да го опиша, затова оставям погледа ми сам да говори.

Тaка изглежда моят несесер в края на лятото - пълен с козметика, която ме кара да се чувствам спокойна където и да съм, и грим, който ми е абсолютно достатъчен, за да изглеждам по възможно най-естествения, чаровен и женствен начин.

Габриела, 21



Моят козметичен несесер, или, както аз го наричам - сандъче с вълшебни късчета разкрасяващо щастие, с един замах ме превръща от сутрешно сънено момиче в моден редактор с матово-розови устни. Нямам си само един или два must-have продукта, обичам ги всичките: магическото тъмносиньо шишенце, пълно с течно самочувствие и
обаяние - Dior Addict; свалящата напрежението от лицето ми вечер почистваща вода на Avene и повече от идеално матиращият фон дьо тен MAC.

А малките ми любими "екстри", както обичам да си ги наричам, са способни да оправят настроението ми във всеки един момент.

"Виновниците" са именно: палитрата с nude тонове Urban Decay, осигуряваща целогодишен бронзов загар пудра Guerlain, най-дълготрайното течно червило, което някога съм използвала - Max Factor, с още по-любимо за мен име Forever Lolita, щурото ми червило цвят фукция на MAC за щури вечери и нежния като целувка прасковен руж.

Не се срамувам да призная, че козметичните ми приятели са преобладаващо розови, ароматно парфюмирани и типично момичешки.

А към тях се отнасям повече от внимателно, точно както напрегнато се колекционират приятни пороци.

More Beauty News