Следва

Намигване от високо

Забавно начало на учебната година с H&M

H&M са подготвили забавно начало на учебната година с обновената си детска колекция за...

Shopping преди 9 години

H&M са подготвили забавно начало на учебната година с обновената си детска колекция за есента. От 27август в магазините на марката в страната всеки клиент може да се възползва от атрактивната оферта – комбинация от блуза и долнище на обща цена от 17,90 лв.

Активността важи за избрани артикули от колекцията за малки момичета и момчета, а за по-големите марката предлага също възможност за различни комбинации с промоционални цени.

Тази година учениците ще могат да посрещнат есента с много настроение и цвят.

Детската колекция съчетава удобство и меки материи, както при класическите базисни модели, така и при новите предложения.

Пуловери, клинове, деним, плетива и гуменки са сред задължителните елементи за този сезон. Следвайки най-актуалните тенденции при детските облекла, отличителните елементи в колекцията са контрастни цветови комбинации, щампи, карета, игриви надписи и картинки.



Повече за новите предложения можете да научите от онлайн каталога на H&M.

Сега родителите, решили да обновят гардероба на своите деца преди те да се завърнат в училище, могат да го направят с гаранция за качество и стил.

От тази седмица шведската модна компания предлага нови, атрактивни оферти на детските си колекции, съчетавайки качество и мода на най-добра цена.






 

More Shopping